SENSAI, ultiem door het gebruik van zijde

Dat een perfecte huid net zo gaaf is als zijde, is de bedrijfsfilosofie van het Japanse SENSAI. Dit merk is de absolute favoriet van al onze huidspecialistes, dankzij het kostbare Koishimaru-zijde. Dat is een vezel met een eindeloos hydraterende kracht. Deze Koishimaru-zijde, de meest bijzondere soort van Japan, is zo speciaal dat ze vroeger was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Koishimaru-zijde heeft een geweldig hydratatievermogen en het stimuleert de productie van hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de huid jong, veerkrachtig en gezond blijft.

SENSAI gaat huidveroudering tegen. Denk hierbij aan: rimpeltjes, fijne lijntjes, elasticiteitsvermindering en verkleuring. SENSAI verbetert de natuurlijke afweer van de huid en het doet lijntjes en rimpeltjes vervagen. Door het gebruik van SENSAI ziet de huid er al snel weer glad, egaal, strak en stevig uit.

SENSAI Beauty Treatment

Een schoonheidsbehandeling met SENSAI is een oriëntaalse ervaring. SENSAI mixt oosterse massage- technieken, de shiatsu grepen met westerse massagetechnieken. De beauty treatments van SENSAI zijn een sensatie voor zowel lichaam als geest. Terwijl de luxueuze producten uw huid glanzend mooi en zijdezacht maken, ervaart u een diepe, heilzame ontspanning.

Interesse in deze oriëntaalse ervaring met een zijdezachte huid als resultaat? maak meteen een afspraak.

Sensai     60 minuten         €    82,50

Sensai     90 minuten         €   110.-

Ga voor de producten nu naar onze webshop of bel voor advies.