Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk, ze geven je gezicht vorm. Nog nooit zijn wenkbrauwen zo in het modebeeld geweest als de laatste jaren. Zijn uw wenkbrauwen te dun, te kort, of heeft uw kale plekjes in de wenkbrauwen, een litteken of helemaal geen wenkbrauwen meer door een haarziekte ( alopecia ) dan is professionele permanent make-up de oplossing.

Bent u niet meer tevreden over uw wenkbrauwen? Wij maken ze weer vol, prachtig en sprekend.

Het vereist een precieze manier van werken en je moet er oog voor hebben, want de vorm van de wenkbrauwen definieert het gezicht. Wij kijken nauwkeurig met u naar de vorm: welke past het beste bij uw gezicht? Vervolgens brengen we de meest natuurlijke kleurpigmenten aan. Dat zijn de pigmenten die het beste matchen met uw eigen haarkleur.

We hanteren 2 methodes, de hairstroke techniek en de ombre shadow techniek maar deze kunnen ook gecombineerd worden:

Hairstroke-techniek

De hairstroke is de meest verfijnde natuurlijke methode. Tussen de haartjes zetten we hele ragfijne lijntjes met een speciale naald, in de kleur van de eigen haartjes, zodat er een soort van 3D-effect ontstaat. Zo lijkt het alsof de wenkbrauw voller is. Net echt, zeer verfijnd, prachtig natuurlijk. Als de huid genezen is moet je goed kijken en lijkt het net of het echte haartjes zijn van jezelf.

 Ombre shadow-techniek

Bij de shadow-methode oftewel powderbrows worden de wenkbrauwen helemaal ingekleurd. Verwacht het effect van een gepoederde wenkbrauw. De shadow-techniek geeft een compact resultaat, maar het blijft zacht, natuurlijk en fraai. Met een ragfijn naaldje wordt het pigment er als het ware zacht poetsend ingezet, je raakt net de huid aan waardoor we langzaam de kleur opbouwen zodat het niet te heftig is en om het natuurlijke gepoederde effect te krijgen.

Combinatietechniek

Dit is een supermooie methode waarbij we aan het begin van de wenkbrauw, ragfijne lijntjes pigmenteren zoals de hairstroke techniek en verder opvullen met de shadow techniek voor een zeer natuurlijke maar mooi opgevulde wenkbrauw.

Fraai en naturel eindresultaat

Bij ons gaat u niet met oranje wenkbrauwen naar buiten. En ook niet met te zwarte of grijze, daar hoeft u niet bang voor te zijn. Uw wenkbrauwen zullen er naturel en fraai uitzien. Wenkbrauwen die door ons gepigmenteerd zijn ogen heel natuurlijk, zelfs van dichtbij. Marielle en Renee werken heel nauwkeurig en hebben een engelengeduld: reken op een natuurlijk eindresultaat.

De behandeling, hoe werkt het?

  • U komt of afspraak.
  • We bespreken de kleur en vorm. Er zijn vele kleuren voor verschillende huidtypen.
  • In overleg met u bepalen we de kleur en tekenen we de vorm op uw wenkbrauwen
  • Op de wenkbrauwen brengen we een verdovende zalf aan, die u zelf vooraf, bij de huisarts hebt besteld.
  • Zodra deze is ingewerkt, begint de pigmentatie. Met een steriele naald wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeages is dat dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.
  • Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème mee van ons.
  • Na 6 tot 8 weken komt u terug voor de perfectiebehandeling.
  • De permanent make-up zit er in 2 behandelingen perfect op.

Het eindresultaat is pas na 2 weken zichtbaar

Het eindresultaat is niet meteen zichtbaar. De eerste week is het pigment donkerder, maar dat is niet de eindkleur. Schrik dus niet wanneer u de permanente make-up te donker vindt. Het lichaam stoot het pigment af, de kleur wordt vanzelf lichter. Na 2 weken ziet u de kleur die blijft, het uiteindelijke genezingsproces duurt 4 weken.

De perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

 Wij raden onze klanten aan om na 1 tot 1½ jaar de wenkbrauwen een touch- up behandeling te geven. Dit is 1 behandeling en lijkt op de allereerste behandeling. Maar omdat de vorm van de wenkbrauw al bepaald is gaat deze behandeling veel vlotter en is een perfectiebehandeling vaak niet nodig.

Prijzen van pmu wenkbrauwen

Hairstroke                                                   € 375,-       Touch up binnen  11 mnd na 1e beh. €   95.-

Ombre shadow                                         € 375,-       Touch up na 1 tot 1,5 jaar                        € 135,-

Combi hairstoke en shadow             € 395,-       Touch up na 1.5 – 2 jaar                            € 175,-                                                   

Extra nabehandeling na perfectiebeh. €   35.-  Touch up na   2- 2.5 jaar                       €  250.-

Oriënteer u goed  

Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Veiligheid

Beauty Instituut Marielle is zowel cosmetisch als medisch bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten) geregistreerd. We hebben de A-registratie, dat is de hoogste die je in Nederland kunt halen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie.

We zijn een door de GGD erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente make-upspecialisten stelt.

En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling – een vergoeding kan aanvragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Neem vrijblijvend contact op met Beauty Instituut Marielle voor advies of een consult.