Voedingspraktijk Noordzij

Beauty Instituut Marielle werkt samen met Romy van Praktijk Noordzij.

 Herken jij dit?

✔Je kampt met overgewicht, maar elke afvalpoging die je onderneemt is mislukt.
Je bent elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten.
✔ Je hebt last van vage klachten zoals buikklachten, vermoeidheidsklachten of slaapproblemen.
✔ Je hebt last van eetbuien en verlangt naar suiker-, zout- en vetrijke voedingsmiddelen.
✔ Je kampt met negatieve gevoelens en weet niet hoe je uit deze vicieuze cirkel moet breken.

Kortom, je zoekt naar een blijvende oplossing om je fitter, gezonder en gelukkiger te voelen!

Je voelt je gefrustreerd. Je weet heus wel dat je meer groenten en fruit zou moeten eten en meer zou moeten bewegen. Maar waarom is het je dan nog niet gelukt om hier iets blijvend aan te veranderen?

Het geheim zit letterlijk tussen je oren. Je hersenen zijn de sleutel tot een blijvend gezonder leven en blijvend gewichtsverlies.

Wat houdt je tegen?

Je wilt graag een gezond en gelukkig leven houden maar het lukt je niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Welke gedachten belemmeren je? Wij gaan je helpen. Met de juiste kennis, begeleiding en de wens om te veranderen heb je al de eerste stap gezet. 

Gezondheid is echte rijkdom. Je merkt meestal pas hoe belangrijk het is als je klachten krijgt of ziek wordt. Als je je gezondheid bent verloren, wil je alles doen om haar terug te krijgen. Wees proactief en kies bewust voor verandering. Wacht niet op de man met de hamer, maar wees zelf de architect van je eigen leven. Wil je je huidige leven veranderen, dan zal je eerst zelf moeten veranderen. Alles begint met het zetten van de eerste stap.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en start met een nieuwe fase in je leven. Een fase waarin jij de regie neemt over je eigen gezondheid en geluk.  

Kom voor een gratis advies langs in Steenbergen.