Pigment 

Pigment behandeling

Vrijwel iedereen heeft wel enkele zichtbare bruine vlekjes op de huid. Ouderdomsvlekken, sproetjes, levervlekken of het welbekende zwangerschapsmasker met vlekken op bovenlip en voorhoofd. Deze worden door de melanine veroorzaakt. Soms zijn ze er vanaf de geboorte, maar de meeste ontstaan op latere leeftijd of door veelvuldige blootstelling aan zon/UVA- licht, of door anticonceptie en hormonen maar ook intensieve laserbehandelingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken.

Wat kunnen wij voor u  betekenen tegen de bestrijding van pigmentstoornissen.

Beautyinstituut Marielle werkt voornamelijk met ME LINE, want ME LINE is de eerste en enige productlijn ter wereld die gespecialiseerd in allerlei soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk huidtype of pigmentsoort. De producten en behandelingen zijn erg specialistisch en de huidspecialisten van Beautyinstituut Marielle beschikken dan ook over de nodige kennis en ervaring waarvoor zij ook geregeld bijgeschoold worden.

Waarom ME LINE ?

ME LINE behandelt hyperpigmentatie. Aangezien iedere pigmentvlek anders is, zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld om zo het hoogst haalbare resultaat te behalen. Hierdoor kunnen we iedereen een passende behandeling bieden. De diverse karakteristieke eigenschappen van de huidtypes en het te behandelen gebied hebben invloed op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.  De ME LINE behandelingen is een kuur van een aantal maanden, die bestaat uit 2 behandelingen en een thuispakket, alleen dan helpt het en kunnen wij u resultaat garanderen.

ME LINE behandeling                                             €   125,-

ME LINE spot treatment                                      €    30,-

 Wenst u advies over de behandelmogelijkheden?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.