Permanent make-up

Altijd mooi met permanente make-up…

Net wakker, tijdens het sporten, in de sauna, het zwembad of aan zee: permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. U ziet er op elk moment van de dag stralend uit.

Bij Beauty Instituut Marielle bent u aan een vertrouwd adres. We hebben al ruim 25 jaar ervaring met permanente make-up en we hebben alle benodigde specialisaties, registraties, vergunningen en certificaten. Beautyinstituut Marielle heeft in die 25 jaar inmiddels een goede naam opgebouwd. Klanten hebben veel kilometers over voor een behandeling door haar en de vakspecialisten (denk aan: andere beautyinstituten, tattooshops en artsen) zij verwijzen hun klanten vol vertrouwen door.

De PMU-specialistes bij Beauty Instituut Marielle zijn Marielle van Helvoort, tevens eigenaresse, en Renee de Jong.  Het aanbrengen van permanente make-up is hun passie en beide laten zich jaarlijks bijscholen of volgen allerlei masterclasses zodat u bij hun altijd verzekerd bent van de nieuwste technieken. Marielle van Helvoort is naast cosmetisch permanent make-up specialiste ook medisch pmu specialiste, in 2015 heeft zij een speciale opleiding gevolgd bij Irma Hulscher en een masterclass voor de 3D areola pigmentatie ( tepelhofreconstructie) bij Vicky Martin in Londen.

PMU wordt vaak verward met tatoeëren, maar het is iets totaal anders. In beide gevallen wordt er met een naaldje pigment in de huid gebracht, maar dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Bij een tattooshop is de samenstelling van de pigmenten anders en de behandelmethode ook. Er worden andere kleuren, technieken en apparatuur gebruikt. Tatoeëren gaat ook dieper in de huid en wij werken oppervlakkiger net onder de huid. Wilt u een mooie natuurlijke wenkbrauw, eyeliner of een mooier contour van de lippen is cosmetische permanent make-up natuurlijker.

Oriënteer u goed
Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Veiligheid

  • Beauty Instituut Marielle is zowel cosmetisch als medisch bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten) geregistreerd. We hebben de A-registratie, dat is de hoogste die je in Nederland kunt halen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie.
  • We zijn een door de GGD erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente make-upspecialisten stelt.
  • En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling – recht hebt op een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

Wenst u nieuwe wenkbrauwen, een permanente eyeliner of lipliner?
Of overweegt u aan medische pigmentatie?

Neem vrijblijvend contact op met Beauty Instituut Marielle voor advies of een consult.