OXYjet zuurstofbehandeling

Vele Hollywoodsteren zijn al jaren fan van de zuurstofbehandeling. Omdat deze pijnloze en zeer aangename behandeling je een jongere en frisse uitstraling geeft.

Waarom huidverbetering met zuurstof?

Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren. Naarmate wij ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces geactiveerd wordt. Andere invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid, versterken dit proces.

De luchtkwaliteit wordt steeds slechter en de luchtvervuiling heeft een zeer negatieve invloed op de conditie van onze huid. Tekenen van gebrek aan zuurstof zijn, een verminderde celstofwisseling en bloedcirculatie waardoor een vroegtijdige veroudering van de huid en huidcellen ontstaat.

De huid is verslapt, heeft rimpels, storing in pigment, is overgevoelig en heeft een doffe, vale teint. Met de OXYjet zuurstofbehandeling herstel je de schade die luchtvervuiling aan de huid heeft aangericht. Ook is pure zuurstof een essentieel onderdeel voor de energievoorziening van ons lichaam en celstofwisseling. De OXYjet genereert zelfstandig 95% pure zuurstof van medische kwaliteit. Certificering hiervoor is voorhanden.

Wat doet de OXYjet van Nora Bode

Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren. Er worden een aantal technieken in 1 behandeling toegepast namelijk:

  • Dieptereiniging
  • Gepulste zuurstofdruksysteem ( injecteren zonder naalden )
  • Bindweefselmassage en lymfedrainage met bio Bleu of bio Red koudlaser
  • Zuurstofspray
  • Cryotherapie

Met de zuurstofdrukinjectie wordt tot in de diepere huidlaag waar de celdeling (basaalcellenlaag) plaatsvindt, individueel afgestemde werkstoffen ingesluisd, zonder hierbij de huid te beschadigen of littekenweefsel te vormen. Dit is volkomen veilig en effectief!

Voor wie de OXYjet geschikt?

De OXYjet is voor iedereen geschikt die graag huidverbetering, huidverjonging wilt of voor specifieke huidproblemen geschikt, denk hierbij aan acne of rosacea. De OXYjet is ook perfect na cosmetische ingrepen, sterke peelings of microneedling.

Ervaar deze fantastische behandeling en u zal al na 1 behandeling het verschil zichtbaar zien en voelen. De huid is meteen zacht, heeft meer volume én heeft een mooie egale, frisse kleur.

Ons advies is om deze behandeling in kuurverband te doen voor het allerbeste resultaat.

OXYjet sensitive is vanaf  €  75,-                         OXYjet energy is vanaf   €  109.-

OXYjet purify       is vanaf €  75.-                         OXYjet volume is vanaf  €   109.-

 

Kom voor een gratis advies langs in Steenbergen.