Ontharen 

TIJDELIJKE ONTHARING

LICHAAMSHAAR… een vervelend overblijfsel van de evolutie. Een smooth, sexy en haarvrij lichaam, dat willen we! Met Depilève bereik je een smooth waxresultaat zonder huidirritatie. Haartjes blijven tot wel 3 (!) weken weg, afhankelijk van de haargroei. Depilève is hét waxmerk dat als wereldmarktleider in meer dan 90 landen bij salons en waxstudios op de kaart staat. En wist je dat Depilève letterlijk staat voor pijnloze (lève) epilatie (depi)?

GEZICHTSHAAR…U kunt ook bij ons terecht voor harsen van het gezicht. Hiervoor werken we met Cool Flexx. Cool Flexx is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie maar met wekenlang resultaat!

De haartjes blijven wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.

Epileren wenkbrauwen  €   17.50

Waxen bovenlip                  €   17,50

Waxen bovenlip + kin      €  22,50

Waxen oksels                       €   22,50

Waxen onderbenen         €   37,50

Waxen hele benen           €    52,50 

Waxen rug ( heren )         €    45.-

PERMANENTE ONTHARING

Premium laserbehandelingen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten

Sinds januari 2021 is Beautyinstituut Marielle een samenwerking aangegaan met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn expert op het gebied van definitief ontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af.

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is met behulp van lasertherapie ongewenste haargroei permanent te verwijderen. De haartjes worden bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid én bij grijze, rode of blonde haren. Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou 100% pijnloos en een comfortabele ervaring is.

Wilt u genieten van een haarvrije bovenlip, gladde benen of mooie bikinilijn?

Maak meteen een afspraak met onze vakkundige team.