Massages

Niets is zo heerlijk dan even ontstressen, even weg uit de drukte, even tijd voor jezelf. Maar een massage doet meer, het verlicht ook klachten van je rug of nek. Het geeft je lichaam even een boost, werkt pijnstillend op lichamelijke klachten maar bovenal vermindert het je stress.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte vasthouden. De stenen worden ondergedompeld in een warmtebad en op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal de rug. Dit geeft aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Nadat de Hot Stones op het lichaam zijn gelegd word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Prijzen

Rug massage € 35,-                                           Rug en benen € 59,50

Massages zorgen voor een totale ontspanning van lichaam en geest. U kiest een massagevorm die het beste past bij uw gevoel en persoonlijke wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een massage met warme stenen of een manuele massage met aromatische oliën.

Manuele ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage masseren we met heerlijk geurende oliën waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd en alle blokkades in het lichaam worden opgeheven, een weldaad voor lichaam en geest. U voelt de spanning zo van u afglijden.

Rugmassage  €  35,-                           Lichaamsmassage  € 65.-

 Voetreflex

De voetreflexmassages worden uitgevoerd door Debbie Venhorst. 

Als u voor een klacht komt, is het verstandig eerst een anamnese af te laten nemen. Hierdoor worden uw klachten duidelijk en kan er een behandelplan voor u worden opgesteld. Als u er  voor kiest om een anamnese te laten afnemen zit er dus eenmalig een prijs aan verbonden. De vervolgbehandelingen betaald u gewoon een vaste prijs.

1e Behandeling (+anamnese) € 62,50
Vervolgafspraak (therapeutische behandeling) € 47,50
Ontspannende voetreflexmassage € 37,50

Bij de massage nemen wij de onderbenen mee, daarom is het fijn als u makkelijke kleding aandoet.

Een ontspanningsmassage is ± 40 minuten maar u kunt het beste rekening houden met een uur. Een therapeutische behandeling en anamnese duurt ongeveer anderhalf uur. We hebben eerst het intakegesprek en vervolgens krijgt u een ontspanningsmassage op de voeten. Bij de volgende afspraak heb ik een behandelplan voor u gemaakt zodat ik gericht op de klacht kan werken. Vervolgafspraken van therapeutische behandeling duren ongeveer 60 minuten.

Meer informatie over de voetreflex en Debbie Venhorst? Kijk op www. daibi.nl  

Maak meteen je afspraak!