Lippen

Een prachtige mond ook zonder lipstick!

Niets zo sexy en vrouwelijk als mooie gevormde volle lippen. Lippen zijn na de ogen het opvallendste onderdeel van het gezicht. Helaas verouderen ze ook, maar dankzij permanente make-up kunt u ervoor zorgen dat ze niet te veel verraden over uw leeftijd.

Lipcontour, full lips, lipcorrecties

Met permanente make-up kunt u de lipcontouren accentueren, aanvullen waar deze vervaagd zijn en tegenwoordig kunt u de lippen zelfs helemaal in laten kleuren. Wat zijn precies de mogelijkheden?

  1. Lipcontour : Dit lijntje rondom de lippen kan met een goed zichtbare of subtiele kleur, sluit perfect bij de natuurlijke contouren aan, maar geeft uw mond net dat beetje extra.
  2. Lipcontour met schaduw: Dit is een lipliner maar dan meer uitgeschaduwd naar binnen. Met deze methode lijken de lippen iets voller.
  3. Full lips: Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. De techniek is ook ideaal als u zich eraan stoort dat lipstick soms in de plooitjes van de lippen kruipt.
  4. Lipcorrecties : Is er sprake van een afwijkende vorm van de lippen? Na een ongeluk, verbranding of een aangeboren hazenlip? Met een medische pigmentatie kunnen we de lippen inkleuren en de lipcontouren zachtjes accentueren. Het accentueren van de cupidoboog is ook een mogelijkheid.

Ooit een koortslip gehad?

Ook al is het jaren geleden dat u er eentje had, het is toch handig om dit even te vermelden. Hebt u gemakkelijk een koortslip, dan raden wij u aan om een week voor de behandeling een pillenkuur te starten. Deze kuur voorkomt dat u tijdens de behandelingen een koortslip krijgt. Vraag ons naar het precieze hoe en wat.

Is het pijnlijk?

U kunt vóór de behandeling bij uw huisarts een verdovingscrème op recept krijgen. De verzachtende zalf maakt de lippen gevoelloos. Het aanbrengen van de lipcontourlijn of de inkleuring van de lippen is daardoor pijnloos.

De behandeling van de lippen bestaat uit 2 behandelingen met een tussenpose van 6 weken. Voorafgaande aan de behandelingen bespreken we eerst met u de mogelijkheden, de vorm en de kleur. Dan gaan we de mond voortekenen en pas als u tevreden bent gaan we starten met de pigmentatie. Wij adviseren altijd een opfrisbehandeling na 1 tot 2 jaar, dit is afhankelijk van de kleur van het pigment of huidtype. Als u dit niet doet zal de kleur van het pigment langzaam verdwijnen.

Bij Beauty Instituut Marielle hebben we ruim 25 jaar ervaring met het accentueren van lippen. We voldoen aan alle richtlijnen, hebben elke licentie en volgen regelmatig masterclasses in de nieuwste trends en technieken. Vrouwen komen van ver om hun lippen door ons te laten pigmenteren.

De perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Prijzen

Lipcontour                                        €  299.-    Touch up na 1- 1.5 jaar           €  135.-

Lipcontour met schaduw         €  395.-    Touch up na 1.5- 2 jaar           €  175.-

Full lips                                                €  435.-    Touch up na 2- 2.5 jaar          €  250.-

Lipcorrectie ( is op aanvraag )                         Nabehandeling na perfectie  €   35.-

TIP

Lippen kunnen bij Beauytinstituut Marielle vooraf bij Cosmetisch arts Dr. Babak behandeld worden met een filler. Wanneer dat resultaat naar wens is kan met permanente make-up de mond geaccentueerd worden met één van onze lip behandelingen.

Oriënteer u goed!

Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Veiligheid

Beauty Instituut Marielle is zowel cosmetisch als medisch bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten) geregistreerd. We hebben de A-registratie, dat is de hoogste die je in Nederland kunt halen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie.

We zijn een door de GGD erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente make-upspecialisten stelt.

En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling – een vergoeding kan aanvragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Wenst u nieuwe wenkbrauwen, een permanente eyeliner of lipliner?

Neem vrijblijvend contact op met Beauty Instituut Marielle voor advies of een consult.