Huidverjonging

Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels en verslapping! Voor dit huidtype bieden wij diverse behandelingen aan met topresultaat.

  • Bindweefselmassage

Onder de opperhuid zit bindweefsel. Naarmate je ouder wordt, gaat het bindweefsel  verkleven waardoor de afvoer van afvalstoffen moeizaam verloopt. Het gevolg hiervan is: wallen, diepere rimpels, een verslapte huid, een vermoeide uitstraling, grovere poriën en een vale kleur. Door de verklevingen los te masseren, wordt de afvoer van afvalstoffen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd.

Een bindweefselmassage is intensief en stevig, maar het resultaat is ultiem. Een bindweefselmassage geeft de huid een flinke boost. De stevige gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en zuurstoftoevoer waardoor er sneller nieuwere, jongere cellen worden aangemaakt met als eindresultaat dat de huid er direct jonger uitziet, een mooie huidskleur krijgt en u merkt ook echt dat de huidconditie is verbeterd, de huid voelt stevig en strak aan. Bindweefselmassage geeft de huid weer vulling, dus de perfecte massage bij een verslapte, verouderde huid maar ook de vermoeide gestreste huid wordt hier blij van.

Aanvankelijk werd bindweefselmassage alleen ingezet bij littekens. Toen bleek dat de massage de algehele huidconditie verbeterde, nam de techniek een hoge vlucht.

Voor een optimaal resultaat adviseren we om deze behandeling in kuurvorm te doen. In combinatie met microdermabrasie is het resultaat subliem.

Wenst u een mooie, goed doorbloede en stralende huid die stevig aanvoelt?

Bel voor een afspraak, of lees verder over onze andere specialiteiten.

Bindweefselmassage 30 minuten  € 45,-

  • Microdermabrasie

 Microdermabrasie is een intensieve behandeling die de hoornlaag van de huid verwijdert door er een stroom van microscopisch kleine kristallen op af te vuren. Zo polijsten we,  oftewel zandstralen we als het ware de huid. Deze techniek van huidpeeling gaat diep en is daardoor doeltreffend.

Hoe verloopt de behandeling?

Na het reinigen van de huid plaatsen we het handstuk van het apparaat op de huid en de fijne kristallen verwijderen intensief de dode huidcellen zodat er een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. De huid voelt na afloop aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Er kan wat lichte roodheid optreden maar deze trekt binnen een paar uur weg. In vergelijking tot andere peelingmethoden is deze techniek best stevig, toch is het een milde behandeling die volkomen veilig is. Bovendien zijn de huidspecialistes bij Beauty Instituut Marielle gecertificeerd. Ze weten welk deel van de huid welke vacuümdruk verdraagt. Ze stemmen de intensiteit van het apparaat, de dieptewerking en de kracht van de kristallen af op uw huidtype.

Het resultaat is dat het de doorbloeding stimuleert waardoor de opname van voedingsstoffen beter worden opgenomen van uw huidverzorging, het verbetert de celstofwisseling waardoor aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd , werkt ook oplichtend op pigmentvlekken, verfijnd en vervlakt rimpeltjes, verfijnd ook de poriën en het geeft de huid een mooie gelijkmatige frisse kleur waardoor uw huid babyzacht en glad aanvoelt, er mooi en gezond uitziet, met minder diepe rimpels en een diep roze teint.

 Microdermabrasie is serieuze huidverbetering bij huidproblemen en kan ingezet worden bij : huidveroudering, rimpelvorming, onderhuidse talgophoping, slecht doorbloede huid en het corrigeert huidonregelmatigheden. 

Microdermabrasie helpt goed bij huidverjonging. Over het algemeen geldt: hoe vaker de behandeling, hoe beter het resultaat. Tijdens de intake wanneer u voor het eerst komt bekijken we de huid en bespreken we de indicatie van het aantal nodige behandelingen.

Om rimpels of acnelittekens te laten behandelen, calculeert u het beste 5 à 6 behandelingen in met tussenpozen van 4 weken.

Wenst u een eersteklas beautybehandeling? De combinatie van microdermabrasie met bindweefselmassage is top. Het voelt alsof u een facelift hebt gehad, terwijl er geen chirurg aan te pas is gekomen. Prijs van deze topcombinatie is 89,50 euro.

Microdermabrasiebehandeling  75 minuten € 89,50 ( excl applicaties )

Microdermabrasiebehandeling  60 minuten € 72,50  ( excl applicaties )

U wenst een probleem aan te pakken? U bent in huidverjonging geïnteresseerd?

Kom voor een gratis advies langs in Steenbergen.

  • Dermapen

Zijn inspuitingen voor u een te grote stap ?

De Dermapen wordt wel het antwoord op botox genoemd. Met onze specialisatie microneedling kunnen we uw huid tot in de diepte vernieuwen. De huid heeft van nature een groot herstellend vermogen en het is juist dit vermogen dat met de behandeling wordt aangesproken.

De Behandeling

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Dan brengen we hoogwaardig hyaluron aan op de huid en dan wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger.

De behandeling is niet pijnlijk, de kleine prikjes zijn prima te verdragen. De verticaal vibrerende naaldjes veroorzaken wel een tintelend gevoel. Het is een veilige, effectieve en pijnloze methode in de strijd tegen huidveroudering. Met extreme resultaten en een korte herstelperiode. Bij de Dermapen gaan de naaldjes loodrecht en altijd op dezelfde diepte de huid in. De naalddiepte wordt tijdens de behandeling op uw huid afgestemd. De behandeling is zo veilig dat zij onbeperkt herhaald kan worden. De huid kan wel wat rood kleuren. Dat kan één tot twee dagen duren, maar is met een goede make-up prima te verbergen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Naar gelang uw huidtype of huidprobleem zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een tussenpose van 4 weken. Voor een optimaal resultaat raden we meerdere sessies aan, dat versterkt het effect.

De Dermapen is perfect bij:

Rimpels, grove poriën en pigmentvlekken, bij een beschadigde huid, zoals (acne)littekens, striemen en brandwonden. De Dermapen wordt vaak gebruikt voor hals, decolleté en gelaat.

De huidexperts van Beautyinstituut Marielle zetten deze behandelkuur vaak in bij de behandelingen voor huidverjonging. Het zorgt namelijk voor rimpelopvulling van binnenuit.

De behandeling kost € 129,50

Wilt u liever een heerlijke behandeling in absolute rust en ontspanning met als resultaat huidverjonging? Dan adviseren de huidspecialisten van Beautyinstituut Marielle de hele fijne relaxbehandelingen van onze prachtige huidverzorgings-/ huidverbeteringsmerken SENSAI, Forlle’d, PCAskin of Payot.

Welk merk we kiezen?

Eerst luisteren we naar wat u wenst te bereiken. Vervolgens bekijken we uw huid en beoordelen we de huidconditie. Dan bespreken we het behandelplan en adviseren wat u thuis kan gebruiken om het optimale resultaat te kunnen behalen en behouden, maar alles in overleg want alleen samen kunnen we de huid in topconditie krijgen.

 Wenst u een mooie, goed doorbloede en stralende huid die stevig aanvoelt?
Bel voor een afspraak, of lees verder over onze andere specialiteiten.