Huidverbetering

Huidverbetering wilt toch iedereen? Het is een algemene benaming om de huid weer in goede conditie te brengen, denk daarbij aan een snel geïrriteerde gevoelige huid, eczeemhuid, veel verstoppingen, een vale slecht doorbloede huid, een vette huid of een hele vochtarme, droge huid. Voor alle huidproblemen bieden wij diverse behandelingen aan om de conditie van uw huid te verbeteren. Dit kan zijn door peelings of kalmerende behandelingen, anti-aging behandelingen en hydraterende behandelingen.

  • Hebt u een probleemhuid en wilt u die verbeteren?

De peelings van PCA skin bezorgen u in korte tijd een schone en frisse huid. Het merk, dat het lievelingetje is van Oprah Winfrey, wakkert het zelf genezende vermogen van de huid aan. Het merk is gemaakt door dermatologen, het levert geavanceerde serums en peelings die de huid van binnenuit verbeteren.

PCA skin is niet geschikt voor de normale huid, u begint eraan bij een probleemhuid.

Denk aan een huid met grote pigmentverschillen, een zeer onzuivere huid of een rokershuid met diepe rimpels. Weet dat de behandelingen van PCA skin verschillende huidproblemen ook tegelijkertijd aanpakken!

Wat doen de PCAskin peelings met de huid?

Het verlost de huid van haar problemen. De producten helpen bij pigmentvlekken, acne, rosacea en gevoeligheid. Daarbij vermindert het lijntjes en rimpeltjes, verbetert het de huidstructuur en vermindert het roodheid en littekens door acne.

PCA peelings:

Detox treatment: ontgift alle huidtypes, doodt bacteriën en verminderd ontstekingen     €  69,-

PCA perfecting peel: geschikt voor alle huidtypes, verbeterd de huidtextuur                      €  102,50

PCA 6% retinol treatment: perfect bij diepere rimpeltjes en oneffenheden.                              € 149,-

 TIP: na een kuur van 3 behandelingen 1 x per maand heeft de huid een echte beautyboost gehad waardoor de huid straalt, vochtgehalte is hersteld, fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is van binnenuit opgevuld.

  • Droge oftewel vochtarme huid

Een droge huid voelt niet prettig aan, heeft meestal een trekkerig gevoel, soms schilferig, vaak ook vlekkerig, gevoelig en soms ook irritatie. Voor dit soort huidtypes werkt Beautyinsituut Marielle met diverse merken om het vochtgehalte weer goed op peil te krijgen zodat de huid er weer glanzend uitziet, soepel en comfortabel aanvoelt.

Forlle’d  Hyalogy Treatment                                                                                         € 92,50

Nobelprijswinnaar!!!  «Laagmoleculair hyaluronzuur en platinum gecombineerd met essentiële mineralen zorgen ervoor dat werkstoffen diep in de huid dringen met als resultaat huidvernieuwing en huidverjonging op cellulair niveau.

SENSAI beautytreatment                                                                                   vanaf    € 82,50

 Maakt iedere huid net zo zacht is als zijde, is de bedrijfsfilosofie van het Japanse SENSAI. Dankzij het kostbare Koishimaru-zijde, dat is een vezel met een eindeloos hydraterende kracht. Door zijde via crèmes, lotions en peelings in te masseren, wordt uw huid zijdezacht, gezond en stralend.

Payot Hydra behandeling                                                                                                           €   69,50

De heerlijk geurende crèmes verzachten en kalmeren de huid gaan het vochtverlies tegen.

  • Gevoelige huid

 Bij een gevoelige huid is de weerstand van de huid verlaagd. Dit kan door allerlei factoren zijn waardoor de huid even anders reageert dan normaal. Dit kan zijn door stress, medicijngebruik, verkeerde voeding, na een operatie, hormonen, ziek zijn, verkeerde cosmetica of vergeet ook niet het milieu. Vooral deze laatste heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen van de huid enorm doen toenemen.

Denk aan allergieën, rosacea en eczeem. Dit zorgt voor een gevoelige huid, dat wordt veroorzaakt door een verslechterde huidbarrièrefunctie. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.  

Is de huid echt overgevoelig dan behandelen we het allerliefst eerst met DR.K medical health care. Na dit 2 maanden gebruikt te hebben is de huid vaak weer terug in balans.

 Alle producten in het assortiment van DrK Dermal Health Care hebben een prebiotische werking waardoor de Probiotica wordt versterkt in onze huidbarrière.  

Is uw huid uit balans dan bespreken onze huidspecialistes eerst met u wat de oorzaak zou kunnen zijn, wat we voor u kunnen doen en welke behandeling voor u het meest geschikt is.

 DR.K treatment                                                      €   79,50

  • Vette onzuiver huid

Een vette huid ontstaat doordat de androgenen hormonen teveel talg aanmaken waardoor de huid altijd glimt en vettig aanvoelt. Meestal is de huid ook verdikt, slecht doorbloedt en heeft veel zwarte puntjes en witte bultjes. Vaak wordt door gebruik van verkeerde cosmetica die alleen maar sterk uitdroogt het probleem alleen maar erger omdat dan de huidbarrière, je natuurlijke huidbescherming, dermate wordt beschadigd, dat de huid nog meer uit balans raakt maar het probleem niet aangepakt wordt. De gecertificeerde acne/ huidspecialistes van Beautyinstituut Marielle maken eerst een goede huidanalyse en bespreken dan samen met u welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor het juiste resultaat. De behandelingen kunnen mogelijk worden vergoed door je zorgverzekering.

Ook voor de vettere huid behalen we mooie resultaten met PCA skin en de DERMAPEN ( needling)

 PCA treatment                                                        €    82,50

Dermapen                                                                   €  129,50

Acne  treatment    per 2 weken 30 min.     €    37,50 

DETOX gel treatment                                          €    69,-