Eyeliner 

Permanente eyeliner

Uw make-up routine schrappen uit het ochtendritueel, hoe ideaal klinkt dat?

Of er direct bij het ontwaken mooi en expressief uitzien, ook fijn! Nooit meer in de weer met kohlpotloodjes en eyeliners. Er zelfs in het zwembad, aan zee of in de sauna perfect verzorgd uitzien. De permanente eyeliner maakt het allemaal mogelijk!

Voor wie is een permanente eyeliner ideaal?

  • U wilt een intensere oogopslag.
  • U hebt geen vaste hand en daardoor moeite met het aanbrengen van eyeliner.
  • U bent allergisch voor make-up.
  • U vindt opmaken een gedoe.

Wilt u geen gedoe meer met kohlpotloodjes of vloeibare eyeliners?

En wenst u er elk moment van de dag wakker en mooi uit te zien?

Bij Beauty Instituut Marielle zijn we al ruim 25 jaar gespecialiseerd in permanente make-up!

De permanent make-up specialistes Marielle en Renee zijn op de hoogte van alle eyelinertechnieken, de dikte van het lijntje varieert van vol tot subtiel. En we zetten het pigment boven de wimpers en tussen de wimperhaartjes in. Een perfect aangebracht ooglijntje geeft de ogen expressie. Het haalt ze naar voren, ook als de ogen van nature wat dieper liggen. We kunnen het permanente ooglijntje rondom, boven of onder uw ogen aanbrengen en we zetten hem precies zoals u wilt. Tenzij we vermoeden dat het resultaat op een andere manier nog mooier is!

Eerst bespreken we uw wensen en voorkeur qua lijntje en kleur en wij adviseren eerlijk welk ooglijntje het beste bij u staat. Met de juiste technieken en de beste producten blijven de eyeliners  jaren achtereen prachtig!  Wij geven eerlijk advies over de vorm, dikte en de kleur van de eyeliner die het beste bij u past. Op de te behandelen plaats brengen we een verdovende zalf aan. Deze zalf kunt u van tevoren op recept van de huisarts halen bij uw apotheek. Zodra deze is ingewerkt, begint de pigmentatie. Door de goede voorbehandeling vooraf op de oogleden, tijdens en erna is de behandeling niet pijnlijk. Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème mee en in 2 behandelingen zit de eyeliner er perfect op. Wij adviseren wel om tijdens de behandeling uw contactlenzen niet te dragen.

Hoelang blijft het zitten?

Dat hangt af van de door u gekozen kleur, huidtype en leeftijd. Permanente make-up vervaagt na verloop van tijd door cel vernieuwing en zonlicht. Ooglijntjes blijven over het algemeen langer mooi dan bv de wenkbrauwen omdat we dan met een intenser pigment werken. Vaak ziet het er na twee jaar nog heelmooi uit. Is dat in uw geval anders en is de permanente-oogmake-up niet meer zo goed zichtbaar, dan volstaat 1 opfrisbehandeling.

De perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, eyeliners en lippen noemen wij de perfectiebehandeling. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 6 weken plaatsvindt. De prijs van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle na 6 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden, anders gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Prijzen

Eyeliner boven                                           € 235.-          Touch up behandeling na 1.5- 2 jaar   €   175.-

Eyeliner boven extra dik                      € 275.-          Touch up behandeling na 2- 3 jaar      €   250.- 

Eyeliner onder                                           € 165,-          Extra nabehandeling na perfectiebeh. €   35.-       

Eyeliner boven en onder samen      € 375,-

Oriënteer u goed  

Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Veiligheid

Beauty Instituut Marielle is zowel cosmetisch als medisch bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten) geregistreerd. We hebben de A-registratie, dat is de hoogste die je in Nederland kunt halen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie.

We zijn een door de GGD erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente make-upspecialisten stelt.

En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling – een vergoeding kan aanvragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Neem vrijblijvend contact op met Beauty Instituut Marielle voor advies of een consult.

Meer vragen? Bel ons voor een gericht advies of maak meteen een afspraak.