Correctiebehandelingen

Oude permanente make-up herstellen of corrigeren

Het gebeurt nogal eens dat mensen ontevreden zijn over de make-up die ze in het verleden, bij andere studio’s, hebben laten zetten. In het geval van wenkbrauwen zijn die bijvoorbeeld verkeerd van vorm, te donker, te oranje of te grijs. Maar het is toch echt in veel gevallen mogelijk om er weer iets moois van te maken. Vele denken dan dat Laser behandelingen het laatste redmiddel zou zijn? Dit hoeft dit dus echt niet. Wij kunnen er alles aan doen om alsnog een mooi, naturel eindresultaat af te leveren.

Wat u ook wenst op het gebied van permanente make-up, Beauty Instituut Marielle herstelt de schade en wist de sporen van mislukte PMU uit. Wij zijn we eropuit om u te laten stralen.

Hebt u in het verleden permanente make-up laten zetten en bent u daar ontevreden over?

Laat uw oude PMU dan bij ons in Steenbergen corrigeren. Kom vandaag nog langs om uit te vinden welke permanente make-up mooi past bij uw gezicht. U gaat met de wenkbrauwen, lippen of eyeliner van uw dromen naar buiten.

Dat menig vrouw ontevreden is over haar permanente make-up en het elders laat herstellen benadrukt nog maar eens hoe belangrijk het is om PMU te laten zetten door een ervaren vakvrouw of vakman. Marielle van Helvoort,  de correctie PMU-specialist, heeft ruim 25 jaar ervaring, ze luistert goed en is precies.

Oriënteer u goed

Diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur: alles doet ertoe bij het verkrijgen van permanente make-up die er zo naturel mogelijk uitziet. Er komt veel expertise kijken bij dit creatieve vak, oriënteer u daarom goed voordat u een PMU-specialist kiest.

Waar u zoal op moet letten?

Zoek bewijzen voor de ervaring van de PMU-specialist. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Bekijk plaatjes, foto’s. De meeste studio’s zetten afbeeldingen van hun werk op de website. Kies de studio waarvan de foto’s u een goed gevoel geven.

Check of het instituut of de studio in het bezit is van registraties en vergunningen. Is de permanente-make-upspecialist bijvoorbeeld A-geregistreerd bij de NSGP? Is er een GGD-erkenning of een ANBOS-erkenning? Zo ja, de PMU-specialist voldoet aan de kwaliteitseisen die de branchevereniging, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de ziektekostenverzekeraars aan PMU-specialisten stellen.

Wij zijn zo’n instituut en werken uw oude make-up graag bij.

Wat kost het om de kleur van oude PMU op te halen of bij te werken?

Dat is lastig om in te schatten zonder u gezien te hebben. Kom langs voor een advies plus prijsopgave of stuur ons hele goede foto’s toe. We moeten de oude make-up eerst zien om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Meer vragen? Bel voor advies of maak meteen een afspraak.