PCA skin: medische huidverbetering

Heeft u een probleemhuid en wilt u die verbeteren?

De peelings van PCA skin bezorgen u in korte tijd een schone en frisse huid. Het merk, dat het lievelingetje is van Oprah Winfrey en zeer populair in de Amerikaanse Voque, wakkert het zelf genezende vermogen van de huid aan. Het merk is gemaakt door dermatologen, het levert geavanceerde serums en peelings die de huid van binnenuit verbeteren.

PCA skin is niet geschikt voor de normale huid, u begint eraan bij een probleemhuid. Denk aan een huid met grove poriën, acne, rosacea, een zeer verslapte huid of een rokershuid met diepe rimpels. Weet dat de serums van PCA skin verschillende huidproblemen ook tegelijkertijd aanpakken!

PCA skin verbetert de huidstructuur en vermindert de roodheid en littekens door acne.

Waarom werken de huidspecialistes van beautyinstituut marielle graag met PCA skin?

Het heeft een medische achtergrond, het merk is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu, het wordt getoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika, de beschermingsfactor van haar zonproducten doorstaat de aller strengste toetsen van de FDA en PCA skin is goedgekeurd door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation.

PCA skin is krachtig in zijn retinols oftewel vitamine A en werken dus “rete” verjongend op alle huidtypes, of u nu een acne huidje hebt of een verslapte huid, u ziet het meteen.

PCA skin verbeterd zichtbaar uw huid!

Prijzen

De PCA-detox kost € 69,- en duurt 45 minuten.

De PCA-peeling treatment heeft u vanaf € 82,50 en duurt tussen de 60 en 75 minuten.

De PCA retinol treatment kost € 149,- en duurt 60 minuten.

Alle PCA skin producten kunt u bestellen in onze webshop

Hebt u een probleemhuid en zoekt u naar een oplossing, bel meteen voor een afspraak.