Payot

Klassiek, elegant en modern comfort

Zo kan je het merk Payot omschrijven, ontwikkeld 100 jaar geleden door Dokter Nadia Payot, een uit Rusland afkomstige dermatologe. Nadia Payot richtte het instituut Payot op in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen er nog amper een carrière was weggelegd voor vrouwen. Nadia Payot was weg van dans, het is daarom niet verwonderlijk dat zij haar massage als een choreografie heeft ontworpen. De 42 gebaren die de Payot-massage kenmerken zijn technisch gezien perfect. Ze volgen elkaar nauwkeurig op en het geheel is heel ritmisch en harmonisch.

Achter Payot schuilt een holistische filosofie van schoonheidsverzorging. Het merk is parabeen- en kleurstofvrij en de massagebehandeling is een genot voor alle zintuigen. Beautyinstituut Marielle is dit merk al meer dan 35 jaar trouw, hier is Marielle mee gestart toen ze in 1984 haar schoonheidssalon startte.

Payot heeft een groot aantal lijnen met heerlijk geurende producten, geschikt voor elk huidtype. De crèmes verzachten en kalmeren de huid en bevatten alle ingrediënten en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om er gezond, egaal en helder stralend uit te zien.

Payot is gemaakt door een arts, toch is het een echt schoonheidsmerk

Het is verzorging met een geneeskundige inslag. Veel vrouwen die gevoelig zijn voor allergieën kiezen voor Payot omdat het zeer huidvriendelijk is. Voor elk type huid is er een verzorgende serie.

Onze huidspecialistes geven u een gratis advies over welke verzorgingslijn het beste aansluit bij uw huidtype en uw schoonheidsbehoeften. Maak een afspraak>>

Een behandeling duurt 60 minuten of 90 minuten.

De prijs varieert van 69,50 euro tot 97,50 euro. (prijzen zijn inclusief epileren, exclusief harsen)

In onze schoonheidssalon krijgt u van ons een gratis advies over welke verzorgingslijn het beste aansluit bij uw huidtype en uw schoonheidsbehoeften. Maak een afspraak voor een gratis advies.