Payot verenigt klassieke elegantie en modern comfort

Voor ons is Payot het merk dat we al 30 jaar trouw zijn: we zijn dit instituut ermee begonnen
Payot heeft een groot aantal lijnen met heerlijk geurende producten, geschikt voor elk huidtype. De crèmes verzachten en kalmeren de huid en bevatten alle ingrediënten en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om er gezond, egaal en helder stralend uit te zien.

Payot is gemaakt door een arts, toch is het een echt schoonheidsmerk
Het is – zo beweren wij altijd – verzorging met een geneeskundige inslag. Veel vrouwen die gevoelig zijn voor allergieën kiezen voor Payot omdat het zeer huidvriendelijk is. Voor elk type huid is er een verzorgende serie.

Naast een zonverzorgingslijn bestaat het Payot-assortiment uit 10 verzorgende series, elk met een eigen, typerende werking:
1. Les Hydro-Nutritives: gaat vochtverlies in de huid tegen.
2. Les Purifiantes: helpt de talgproductie te reguleren en bestrijdt onzuiverheden.
3. Les Sensitives: vermindert de overgevoeligheid van de huid en herstelt de huid.
4. Perform lift: herstructureert, verstevigt en werkt liftend op de huid.
5. Techni liss: vult diepere rimpels op en verjongt de huid.
6. Dr. Payot solution: eerste hulp bij alle huidproblemen.
7. Les Whites: corrigeert pigment en donkere vlekken.
8. My Payot: geeft de huid energie wanneer nodig.

Behalve de hierboven beschreven verzorgingslijnen is er nog een lichaamsverzorgingserie en de verwenserie ‘Payot Spa’. Bij Beauty Instituut Marielle vindt u ze allemaal.

De vrouw achter het merk
Dokter Nadia Payot is een uit Rusland afkomstige dermatologe. Deze bijzondere vrouw is een rasechte onderneemster. Nadia Payot richtte het instituut Payot op in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen er nog amper een carrière was weggelegd voor vrouwen.

42 stappen-massage
Achter Payot schuilt een holistische filosofie van schoonheidsverzorging. Het merk is parabeen- en kleurstofvrij en de massagebehandeling is een genot voor alle zintuigen. Nadia Payot was weg van dans, het is daarom niet verwonderlijk dat zij haar massage als een choreografie heeft ontworpen. De 42 gebaren die de Payot-behandeling kenmerken zijn technisch gezien perfect. Ze volgen elkaar nauwkeurig op en het geheel is heel ritmisch en harmonisch.

Kenmerken schoonheidsbehandeling Payot

  • De schoonheidsbehandeling van Payot is eindeloos.
  • Ze schenkt u een compleet, diep en blijvend gevoel van welbehagen.
  • Een behandeling duurt 60 minuten of 90 minuten.
  • De prijs varieert van 67,50 euro tot 92,50 euro. (prijzen zijn inclusief epileren, exclusief harsen)

Wat doen de verzorgingsproducten van Payot?
De werking per lijn is heel verschillend. Zo krijgt u van ‘Les Hydro-Nutritives’ een zachte huid met een frisse, stralende teint. ‘Les Purifiantes’ maakt de huid minder vet en daarmee ook matter. ‘Les Sensitives’ verhoogt de weerstand van de huid en het verzacht en kalmeert haar. De ‘Perform lift’ verstevigt de huid niet alleen, het verbetert ook de contouren.

In onze schoonheidssalon krijgt u van ons een gratis advies over welke verzorgingslijn het beste aansluit bij uw huidtype en uw schoonheidsbehoeften. Maak een afspraak voor een gratis advies.

Nieuws

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer

Onze merken