Forlle’d (nobelprijswinnaar) 

Trots zijn we dat we in 2019 als één van de eerste instituten in Nederland verkozen zijn om met dit fantastische merk Forlle’d uit Japan te mogen gaan werken. Forlle’d is pionier in nanotechnologie, wat betekent dat het hun gelukt is om het hyaluron molecuul dusdanig te verkleinen waardoor het opgenomen kan worden in de dermis, wat nog geen ander cosmeticamerk gelukt is. Hiervoor hebben zij dan ook in 2002 een Nobelprijs gewonnen. Deze bijzondere gepatenteerde techniek zorgt er dus voor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen, met als resultaat: natuurlijke huidverjonging op cellular niveau en daarmee daadwerkelijk rimpels verminderen, de huid verstevigen en de huidstructuur verbeteren.

De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum, door wetenschappers erkend als een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. Door het te verkleinen, voorkom je dat het platinum op de huid blijft liggen en eigenlijk niets doet. Het wordt namelijk door het eerdergenoemde hyaluronzuur diep in de huid meegenomen.Daar pakt het vrije radicalen aan want deze tasten normaal gesproken de kwaliteit van onze huidcellen en het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en rimpels ontstaan. Bij een behandeling is het dan ook belangrijk om de producten ook thuis te blijven gebruik om zo huidveroudering effectief tegen te gaan.

Forlle’d verbeterd en verjongd de huid van binnenuit, waardoor je als het ware het matras opschudt waar door de huid er jonger en voller uitziet.

Nieuwsgierig naar deze fantastische behandelingen met echt wetenschappelijk bewezen zijn vanwege de nobelprijs die men gewonnen heeft? Bel of maak online een afspraak.

De producten van Forlle’d mogen helaas niet in onze webshop verkocht worden, maar zijn uiteraard wel verkrijgbaar bij Beautyinstituut Marielle, bel gerust voormeer informatie of huidadvies.

Prijzen

Forlle’d  meet & treat   korte kennismakingsbehandeling         €    69.-

Forlle’d  75 minuten                                                                                        €   92,50

Forlle’d  90 minuten                                                                                        €  132,50

 

Nieuwsgierig naar deze fantastische behandelingen met echt wetenschappelijk bewezen zijn vanwege de nobelprijs die men gewonnen heeft? Bel of maak online een afspraak.