Dr. K Dermal Health Care

Dr K Dermal Health Care, een nieuw medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat.

De intolerantie voor veel externe factoren ( oa milieu ) heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen, zoals allergieën en eczeem enorm doen toenemen. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie. Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, datis ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot de microbiota van de huid.

Dr K behandeld huidproblemen zoals rosacea, acne, eczeem en chronische roodheid.  Het herstelt de huidflora en verzacht en gaat infecties tegen. Dr.K is vrij van kleurstoffen en parabenen en verhoogd de weerstand van de huid.

Het is een kleine, compacte lijn, die bestaat uit één professionele behandeling en 7 verkoopproducten. Het is een goede aanvulling op onze bestaande merken gericht op specifieke huidproblemen.

De producten van Dr.K zijn helaas niet te koop in onze webshop maar u kan ze altijd telefonisch  na advies bestellen of kom vrijblijvend langs.

Dr.K behandeling               €  79,50