Een stralende look met wimperextensions

Uw natuurlijke wimpers mooi, vol en krullend verlengd
Wimperextensions zijn verlengingen van het natuurlijke wimperhaar. Ze zijn mateloos populair, niet alleen bij sterren. Madonna, Jennifer Lopez en Paris Hilton gebruiken ze al jaren, maar pas sinds 2012 zijn ze ook een hit in ons land. Dat komt omdat ze er tegenwoordig supernatuurlijk uitzien. Volle, lange wimpers zijn mooi. Het maakt de ogen zeer sprekend.

Voordelen:

 • U hebt een mooie, open blik.
 • U hebt er 6 tot 8 weken plezier van.
 • U kunt ermee sporten, zwemmen, douchen, slapen.
 • U bespaart veel tijd, want u kunt zo de deur uit.
 • U bespaart geld, want mascara, eyeliner en make-upremover hoeven niet meer.
 • Uw make-up loopt niet meer uit.

De kwaliteit van de wimperextensions
Sinds juni 2017 werken we met Misencil extensions, de Rolls Royce onder de wimpers. Deze exclusieve extensions van Misencil mogen alleen gebruikt worden in de betere schoonheidsinstituten of wimpersalons. De extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde en zijn praktisch gewichtsloos, U voelt deze wimperextensions niet. Ze worden aangebracht met de beste en snelst drogende lijm, maar u heeft geen branderig gevoel aan uw ogen na de behandeling. In de geneeskunde wordt dit soort lijm vaak gebruikt om lichaamsweefsel te hechten. Dit type lijm wordt ook gebruikt door oog chirurgen.
Deze sneldrogende lijm zorgt er ook voor dat u al na 2 uur mag douchen of zwemmen en voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, Canada en USA, en is niet schadelijk voor het oog en uw eigen wimpers. Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.

De behandeling
Allereerst bespreken we de mogelijkheden en wensen van de klant. Na de reiniging van de ogen wordt de huid boven en onder uw ogen beschermd met oogpads met daarin Q10 voor een anti-rimpel en liftend effect. Op deze manier krijgen uw ogen een complete verwenbehandeling. Dan worden de wimpers geplaatst op uw natuurlijke wimper met als afsluiting de beneveling van de wimpers om de lijm extra snel te laten drogen.
Dus geen pijnlijke beschermingstape meer of knalrode ogen door de lijmdampen, maar meteen een mooi stralend resultaat.

Onze wimperstyliste
Wimperextensions zetten is een vak apart. Omdat het verkeerd kan uitpakken, doet het ertoe waar en door wie u ze laat zetten. Kies voor een beautyspecialist met een erkende opleiding, want het gaat wel om uw ogen. Renee de Jong is onze wimperstyliste. Ze is gecertificeerd en werkt zeer precies. Uw verlenging wordt op correcte wijze héél natuurlijk geplaatst: het lijken uw eigen wimpers.

Veel variatie
Er is veel variatie in maten, diktes, kleuren en krullen.
U kunt de lengte, dikte en krul kiezen.

Haartje voor haartje techniek of 3-6D techniek Zoals er veel materialen zijn, zijn er ook verschillende technieken. Onze wimperstylisten hanteren de haartje voor haartje oftewel 1 op 1 techniek maar ook de 3D wimpertechniek. De naam zegt het al: individuele wimperextensions worden één voor één op de natuurlijke wimper geplaatst. de perfecte methode voor degene die wel vollere wimpers hebben maar ze graag willen verlengen. voor degene die hele fijne haartjes hebben of heel weinig is de 3-6D geschikt omdat er dan meerdere fijnere haartjes op en tussen eigen wimpers gezet worden.

Opvulbehandelingen
Wimperextensions laten zetten is een permanente schoonheidsbehandeling. Uw wimpers vernieuwen zich om de 6 tot 8 weken en aangezien de verlengingen aan uw natuurlijke wimpers worden bevestigd, volgen ze dit natuurlijke proces. De verlenging valt eraf zodra de natuurlijke wimper uitvalt. Voor het mooiste effect laat u ze om de 3 tot 4 weken mooi opvullen.

Wat kosten wimperextensions?

 • Nieuwe set 1 op 1 € 95,- opvullen vanaf € 47,50.
 • Nieuwe set 3D-6D € 115,- opvullen vanaf € 57,50.

Tips en waarschuwingen

 • Wimperextensions zijn bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee.
 • Wilt u toch mascara gebruiken, gebruik het alleen op de uiteinden.
 • In contact met olie laat de lijm direct los: pas op met het reinigen van uw ogen.
 • Mascara, make-upremover, eyeliner: kies uitsluitend voor producten op waterbasis.
 • Wees zacht als u in de ogen wrijft.
 • Lenzen zijn geen probleem, maar pakt u voortaan uw ooglid vast, zonder de wimper erbij.

Let goed op waar je wimperextensions laat zetten. Er zijn veel adresjes waar het heel goedkoop gedaan wordt maar na verloop van tijd blijkt dus dat je geen natuurlijke wimper meer van jezelf hebt doordat wimpers verkeerd, teveel op 1 wimper gezet zijn of verkeerde lijm gebruikt is. Dus zoek goed uit waar je het laat doen.

Maak vandaag nog een afspraak met Renee.

Blogs

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer