Prachtig gevormde, volle wenkbrauwen

Bent u ontevreden over uw wenkbrauwen?
Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk, ze maken het gezicht af, geven het vorm. Veel vrouwen hebben hun wenkbrauwen overdadig of verkeerd geëpileerd. De oorspronkelijke vorm is daardoor verdwenen, de wenkbrauwen zijn te dun en vertonen hier en daar dunne en soms kale plekjes. Bent u niet meer tevreden over uw wenkbrauwen? Wij maken ze weer vol, prachtig en sprekend.

Wenkbrauwen zetten is een kunst
Het vereist een precieze manier van werken en je moet er oog voor hebben, want de vorm van de wenkbrauwen definieert het gezicht. Wij kijken nauwkeurig met u naar de vorm: welke past het beste bij uw gezicht? Vervolgens brengen we de meest natuurlijke kleurpigmenten aan. Dat zijn de pigmenten die het beste matchen met uw eigen haarkleur.

Fraai en naturel eindresultaat
Bij ons gaat u niet met oranje wenkbrauwen naar buiten. En ook niet met te zwarte of grijze, daar hoeft u niet bang voor te zijn. Uw wenkbrauwen zullen er naturel en fraai uitzien. Wenkbrauwen die door ons gepigmenteerd zijn ogen heel natuurlijk, zelfs van dichtbij.

Wanneer is het interessant om wenkbrauwen te laten zetten?

 • U hebt dunne of helemaal geen wenkbrauwen.
 • De vorm van uw wenkbrauwen staat u tegen.
 • U wilt een intensere oogopslag.
 • U bent allergisch voor make-up.
 • U hebt geen zin of tijd om u op te maken.
 • U hebt geen haren door ziekte.

We hanteren twee methodes: de hairstroke- en de shadow-techniek.
Hairstroke-techniek
De hairstroke-techniek is de allernieuwste en meest verfijnde methode. Tussen de haartjes zetten we hele fijne lijntjes met een speciale naald, zodat er een soort van 3D-effect ontstaat. Zo lijkt het alsof de wenkbrauw voller is. Net echt, zeer verfijnd, prachtig.

Shadow-methode
Bij de shadow-methode worden de wenkbrauwen helemaal ingekleurd. Verwacht het effect van een bepoederde wenkbrauw. De shadow-techniek geeft een compact resultaat, maar het blijft zacht, natuurlijk en fraai.

Hoe lang duurt het?

 • De gemiddelde duur is 1 tot 1½ uur.
 • De permanente make-up zit er na 2 behandelingen perfect op.
 • Tijdens de behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken.

Doordat het eindresultaat in 2 sessies wordt verkregen, kunnen we tussendoor bijsturen. Mocht bijvoorbeeld blijken dat u het toch voller, intenser of net iets anders wil hebben, dan kan dat gewoon.

De behandeling, hoe werkt het?

 • U komt of afspraak.
 • We bespreken de kleur en vorm. Er zijn vele kleuren en die zijn ook weer verschillend voor de verschillende huidtypen. Marielle, onze PMU-specialist, adviseert en luistert goed naar uw wensen.
 • In overleg bepalen we de kleur en tekenen we de overeengekomen vorm/stijl op uw wenkbrauwen. Bent u niet tevreden, dan veranderen we dat.
 • Op de te behandelen plaats brengen we een verdovende zalf aan, die u zelf vooraf, bij de huisarts hebt besteld.
 • Zodra deze is ingewerkt, begint de pigmentatie. Met een steriele naald wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeages is dat dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.
 • Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème mee.
 • Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de tweede behandeling.

Het eindresultaat is pas na 2 weken zichtbaar
Het eindresultaat is niet meteen zichtbaar. De eerste week is het pigment donkerder, maar dat is niet de eindkleur. Schrik dus niet wanneer u de permanente make-up te donker vindt. Het lichaam stoot het pigment af, de kleur wordt vanzelf lichter. Na 2 weken ziet u de kleur die blijft.

Nabehandeling
Wij raden onze klanten aan om na 1 tot 1½ jaar een nabehandeling te ondergaan.
In vaktermen vraagt u om een touch-up.

Ik wil geen nep wenkbrauwen!
Dat zal bij ons nooit gebeuren, bij Beauty Instituut Marielle gaat u met een mooi resultaat naar buiten. Marielle van Helvoort, de vakvrouw in kwestie, is een gedreven permanente-make-upspecialist die dit werk al meer dan 25 jaar doet. Wat u ook wenst op het gebied van permanente make-up, Marielle doet het prachtig. Ze is heel precies en heeft een engelengeduld: reken op een natuurlijk eindresultaat.

Veilig, vakkundig en ervaren
Permanente Make-up is veilig om te laten zetten en Beauty Instituut Marielle voldoet aan alle wettelijke gestelde eisen omtrent vergunningen, hygiëne en vakmanschap.

Mooi resultaat
Bent u ontevreden over uw huidige wenkbrauwen en wenst u ze weer vol, vrouwelijk en prachtig, dan bent u in Steenbergen aan een zeer goed adres.

Prijzen van de behandelingen

Wenkbrauwen hairstrokes €  350,-
Wenkbrauwen ombre shadow €  350,-

Bel voor vragen en advies of maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer