De magie van permanente make-up

Permanent mooi met permanente make-up
Net wakker, tijdens het sporten, in de sauna, het zwembad of aan zee: permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. U ziet er op elk moment van de dag stralend uit. Het is ideaal als u iemand bent die er altijd vrouwelijk en verzorgd wil uitzien.

Bij Beauty Instituut Marielle bent u aan een vertrouwd adres. We hebben al ruim 25 jaar ervaring met permanente make-up en we hebben alle benodigde specialisaties, registraties, vergunningen en certificaten.

Cosmetisch en medisch
Permanente make-up kent twee toepassingsgebieden: cosmetisch en medisch.
Bij cosmetische pigmentatie is het de bedoeling dat de pigmentatie opvalt, bij medische pigmentatie juist niet. Daar hebben de pigmenten juist een meer camouflerende functie.

Wat de twee toepassingen gemeenschappelijk hebben, is schoonheid, uitstraling en vreugde. In beide gevallen maakt het iemand blij en compleet, met als effect: meer kracht, meer zelfvertrouwen.

Wij hebben een goede naam
De PMU-specialist bij Beauty Instituut Marielle is Marielle van Helvoort, tevens eigenaresse. Het aanbrengen van permanente make-up is al meer dan 25 jaar haar passie en haar goede naam reist de landsgrenzen ver voorbij. Klanten hebben veel kilometers over voor een behandeling door haar en de vakspecialisten (denk aan: andere beautyinstituten, tattooshops en artsen) verwijzen hun klanten vol vertrouwen door.

Nieuwste technieken
Marielle leerde het vak van onder ander Irma Hulscher. Zij is dé autoriteit op het gebied van permanente make-up in Nederland. Omdat Marielle zich jaarlijks laat bijscholen, bent u bij ons altijd verzekerd van de nieuwste technieken.

PMU is iets anders dan tatoeëren
PMU wordt vaak verward met tatoeëren, maar het is iets totaal anders. In beide gevallen wordt er met een naald pigment in de huid gebracht, maar dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Bij een tattooshop is de samenstelling van de pigmenten anders en de behandelmethode ook. Er worden andere kleuren, technieken en apparatuur gebruikt.

Permanente make-up, de mogelijkheden:
In cosmetische zin wordt permanente make-up vooral gebruikt om de ogen of lippen te accentueren. Bij ons kunt oude PMU (Permanente Make-Up) corrigeren. Nieuwe PMU laten zetten of PMU nabehandelen.

In medische zin gaat het bij permanente-make-upbehandelingen vaak om de permanente camouflage van littekens; het nabootsen van pigment of haar bij vitiligo, haartransplantatie of alopecia areata; en om het corrigeren of reconstrueren van de tepel of tepelhof.

Prijzen van de behandelingen

LipLiner €  299,-   (strakke liplijn )
Lippen ingeschaduwd €  375,-  ( geschaduwde lipliner voor natuurlijk effect )
Full lips €  435,-  ( inkleuren van de hele lippen )
Wenkbrauwen hairstrokes €  350,-
Wenkbrauwen ombre shadow €  350,-
Eyeliner bovenooglid €  225,-
Eyeliner bovenooglid extra dik €  275,-
Eyeliner onderooglid €  150,-
Eyeliner boven- en onderooglid tegelijk €  350,-

Oriënteer u goed
Besluit u om permanente make-up aan te laten brengen, kies dan altijd voor een specialist met veel ervaring. Er komt veel kennis, kunde en creativiteit bij het vak kijken, omdat alles ertoe doet: diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.

Veiligheid

  • Beauty Instituut Marielle is zowel cosmetisch als medisch bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten) geregistreerd. We hebben de A-registratie, dat is de hoogste die je in Nederland kunt halen op het gebied van medische en cosmetische pigmentatie.
  • We zijn een door de GGD erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente make-upspecialisten stelt.
  • En dat we ook door de ANBOS-organisatie erkend zijn, betekent dat u in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij alopecia areata of na een chemobehandeling – recht hebt op een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

Wenst u nieuwe wenkbrauwen, een permanente eyeliner of lipliner?
Of overweegt u aan medische pigmentatie?

Neem vrijblijvend contact op met Beauty Instituut Marielle voor advies of een consult.

Nieuws

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer