Oude permanente make-up herstellen of corrigeren

Is uw oude permanente make-up (PMU) niet meer mooi?
Het gebeurt nogal eens dat mensen ontevreden zijn over de make-up die ze in het verleden, bij andere studio’s, hebben laten zetten. In het geval van wenkbrauwen zijn die bijvoorbeeld te donker, te oranje of te grijs. Dat zal bij ons niet gebeuren. U kunt rekenen op de beste verzorging en een fraai, sprankelend, naturel eindresultaat.

Wat u ook wenst op het gebied van permanente make-up,
bij Beauty Instituut Marielle zijn we eropuit om u te laten stralen.
We creëren een mooie vorm en een vol effect.

Wij herstellen de schade en wissen de sporen van mislukte PMU uit
Hebt u in het verleden permanente make-up laten zetten en bent u daar ontevreden over? Laat uw oude PMU dan bij ons in Steenbergen corrigeren. Kom vandaag nog langs om uit te vinden welke permanente make-up mooi past bij uw gezicht. U gaat met de wenkbrauwen, lippen of eyeliner van uw dromen naar buiten.

Geen kunstje, een vak!
Dat menig vrouw ontevreden is over haar permanente make-up en het elders laat herstellen benadrukt nog maar eens hoe belangrijk het is om PMU te laten zetten door een ervaren vakvrouw of vakman. Marielle van Helvoort, onze PMU-specialist, heeft ruim 25 jaar ervaring. Het vrouwzijn accentueren, de vrouw laten stralen, daar gaat zij voor! Marielle verstaat haar vak, luistert goed en is precies.

Oriënteer u goed
Diepte, pigmenten, kleur, het soort naalden, de apparatuur: alles doet ertoe bij het verkrijgen van permanente make-up die er zo naturel mogelijk uitziet. Er komt veel expertise kijken bij dit creatieve vak, oriënteer u daarom goed voordat u een PMU-specialist kiest.

Waar u zoal op moet letten?

  • Zoek bewijzen voor de ervaring van de PMU-specialist. Hoe meer ervaring, des te groter de kans op een naturel look.
  • Bekijk plaatjes, foto’s. De meeste studio’s zetten afbeeldingen van hun werk op de website. Kies de studio waarvan de foto’s u een goed gevoel geven.
  • Check of het instituut of de studio in het bezit is van registraties en vergunningen. Is de permanente-make-upspecialist bijvoorbeeld A-geregistreerd bij de NSGP? Is er een GGD-erkenning of een ANBOS-erkenning? Zo ja, de PMU-specialist voldoet aan de kwaliteitseisen die de branchevereniging, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de ziektekostenverzekeraars aan PMU-specialisten stellen.

Wij zijn zo’n instituut en werken uw oude make-up graag bij.

Wat kost het om de kleur van oude PMU op te halen of bij te werken?
Dat is lastig om in te schatten zonder u gezien te hebben. Kom langs voor een advies plus prijsopgave of stuur ons hele goede foto’s toe. We moeten de oude make-up eerst zien om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Meer vragen? Bel voor advies of maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer