Microdermabrasie

Een babyzachte huid door kristallen
Microdermabrasie is een schoonheidsbehandeling die de hoornlaag van de huid verwijdert door er een stroom van microscopisch kleine kristallen op af te vuren. Zo polijst u als het ware de huid. Deze techniek van huidpeeling gaat diep en is daardoor doeltreffend.

Het resultaat is een babyzachte huid die glad aanvoelt, er mooi en gezond uitziet,
met minder diepe rimpels en een dieproze teint.

Serieuze huidverbetering bij huidproblemen
Microdermabrasie bestrijdt: huidveroudering, rimpelvorming, acne, onderhuidse talgophoping en het corrigeert huidonregelmatigheden. De huid voelt fris en open, het is echt alsof er een laagje van de huid is gehaald. Microdermabrasie is een progressieve behandeling voor mannen en vrouwen. Het verkleint grote poriën, het brengt een mooie, gelijkmatige kleur en het vervlakt lijntjes, acneletseltjes en pigmentvlekjes.

Wat gebeurt er precies?
Microdermabrasie maakt dat de oude, dode huid vervangen wordt door een nieuwe, frisse opperhuid. De grondige en intensieve peeling:

 • verbetert de elasticiteit van de huid;
 • stimuleert de doorbloeding van de huid, wat de opname van voedingsstoffen verbetert;
 • verbetert de huidcelstofwisseling;
 • verbetert de collageenproductie.;
 • maakt pigmentvlekken lichter;
 • stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Bij welke huidproblemen helpt het?
Oudere huid, onzuivere huid, acnehuid, acnelittekens, verslapte huid, lijntjes, ondiepe rimpels, grove poriën, littekens, lichte pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, droge huid, rokershuid en doffe/vale huid.

Hoe verloopt de behandeling?
Eerst reinigen we de huid en verwijderen we eventuele make-up. Vervolgens plaatsen we het handstuk op de huid. Het apparaat lijkt op een grote pen. Die pen vuurt fijne kristallen op de huid af en zuigt deze direct weer weg. Laagje voor laagje verwijderen we de dode huidcellen zodat er een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. De nieuwe huid voelt niet alleen zacht aan, ze oogt ook jong en stralend.

Is het veilig?
In vergelijking tot andere peelingmethoden is deze techniek best stevig, toch is het een milde behandeling die volkomen veilig is. Bovendien zijn de schoonheidsspecialistes bij Beauty Instituut Marielle gecertificeerd. Ze weten welk deel van de huid welke vacuümdruk verdraagt. Ze stemmen de intensiteit van het apparaat, de dieptewerking en de kracht van de kristallen af op uw huidtype.

 • De huid voelt na afloop aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt.
 • Er kan wat lichte roodheid optreden: deze trekt binnen een paar uur weg.
 • Microdermabrasie is veilig bij elk huidtype en elke huidskleur, maar wij passen haar liever niet toe bij couperose, omdat de behandeling best stevig is.

Eenmalige beautybehandeling of kuur?
Microdermabrasie helpt goed bij huidproblemen. Over het algemeen geldt: hoe vaker de behandeling, hoe beter het resultaat. Wenst u een huidprobleem echt aan te pakken, kom dan eerst langs voor een vrijblijvend advies. Zodra we de huidconditie en uw behandelwens kennen, geven wij een indicatie van het aantal nodige behandelingen. Na een kuur komt u het beste om de 6 tot 8 weken terug voor een onderhoudsbehandeling.

Microdermabrasie verbetert de huidconditie al na één behandeling! De huid voelt meteen glad en fris. Is er een speciale gelegenheid waar u de show wilt gaan stelen, kom dan gerust langs voor een eenmalige peeling.

Hoe vaak? Twee voorbeelden ter indicatie:

 • U hebt een mooie, gezonde huid maar last van verstoppingen op de neus en de kin. Waarschijnlijk kunt u volstaan met 2 à 3 behandelingen om de 4 weken.
 • Om rimpels of acnelittekens te laten behandelen, calculeert u het beste 5 à 6 behandelingen in met tussenpozen van 6 weken.

Wat kost het?
De prijs hangt af van het aantal behandelingen en duur ervan:

 • Een behandeling van 75 minuten kost 79,50 euro. Dat is inclusief reinigen, microdermabrasie, bindweefselmassage, aanbrengen maskertje en dagverzorging.
 • Een behandeling van 60 minuten kost 65,00 euro. Dat is inclusief reinigen, microdermabrasie, aanbrengen masker en dagverzorging.
  (prijzen zijn exclusief applicaties)
 • Bij een kuur van 4 behandelingen ontvangt u 5% korting.
 • Bij een kuur van 8 behandelingen bedraagt uw korting 10%.

Meerdere specialismen gecombineerd
Wenst u een eersteklas beautybehandeling? De combinatie van microdermabrasie met bindweefselmassage is de top. Het voelt alsof u een facelift hebt gehad, terwijl er geen chirurg aan te pas is gekomen. Prijs van deze topcombinatie is 79,50 euro.

Microdermabrasie brengt een mooie gezonde huid die strak, zacht, egaal en fris aanvoelt.
U wenst een probleem aan te pakken? U bent in huidverjonging geïnteresseerd?
Kom voor een gratis advies langs in Steenbergen.

Blogs

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer