Lippen

Een prachtige mond ook zonder lipstick!
Niets zo sexy en vrouwelijk als rode, volle lippen. Dat blijkt zelfs uit wetenschappelijk onderzoek. Mannen vinden rood op de lippen onweerstaanbaar en vrouwen voelen zich er zelfverzekerd en sexy door. Lippen zijn na de ogen het opvallendste onderdeel van het gezicht. Helaas verouderen ze ook, maar dankzij permanente make-up kunt u ervoor zorgen dat ze niet te veel verraden over uw leeftijd.

Lipliner, full lips, lipcorrecties
Met permanente make-up kunt u de lipcontouren accentueren, aanvullen waar deze vervaagd zijn en tegenwoordig kunt u de lippen zelfs helemaal in laten kleuren. Wat zijn precies de mogelijkheden?
1. Liplijn/lipliner
Dit lijntje rondom de lippen sluit perfect bij de natuurlijke contouren aan, maar geeft uw mond net dat beetje extra.
2. Full lips
Bij deze techniek kleuren we de lippen volledig in. Uw lippen zijn zo altijd mooi gekleurd terwijl u nooit meer lipstick hoeft te gebruiken. De techniek is ook ideaal als u zich eraan stoort dat lipstick soms in de plooitjes van de lippen kruipt.
3. Lipcorrecties
Is er sprake van een afwijkende vorm van de lippen? Na een ongeluk, verbranding of een aangeboren hazenlip? Met een medische pigmentatie kunnen we de lippen inkleuren en de lipcontouren zachtjes accentueren. Het accentueren van de cupidoboog is ook een mogelijkheid.

Bij Beauty Instituut Marielle hebben we ruim 25 jaar ervaring met het accentueren van lippen
We voldoen aan alle richtlijnen, hebben elke licentie en scholen ons bij in de nieuwste trends en technieken. Vrouwen komen van ver om hun lippen door ons te laten pigmenteren.

De behandeling, hoe werkt het?

  • U komt op afspraak.
  • U spreekt uw voorkeur uit. Samen gaan we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u staat naargelang de vorm van het gezicht en de mond. De vorm en kleur bespreken we uitgebreid.
  • Vervolgens begint het voortekenen.
    Bevalt de voortekening, dan kan de pigmentatie beginnen.
  • Na de behandeling krijgt u verzorgingscrème mee.

Drie behandelingen

  • Wij brengen de pigmenten in 3 behandelingen in. Laagje voor laagje, omdat er zo meer nuance in kleur en intensiteit verkregen wordt dan wanneer je dit in 1 of 2 keer zou doen.
  • Na 3 behandelingen zit het er perfect op.
  • Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken.

Hoe lang blijft het zitten?
Permanente make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi. De duur hangt af van de door u gekozen kleur, uw leeftijd en de mate waarin u uzelf blootstelt aan zonlicht.

Doe het pijn?
U kunt vóór de behandeling bij uw huisarts een verdovingscrème op recept krijgen. De verzachtende zalf maakt de lippen gevoelloos. Het aanbrengen van lipliner of de inkleuring van de lippen is daardoor pijnloos.

Hoe lang duurt het?
De eerste behandeling duurt 90 minuten. Die tijd zit hem vooral in het voorgesprek, de pigmentatie zelf duurt een half uur.

Ooit een koortslip gehad?
Ook al is het jaren geleden dat u er eentje had, het is toch handig om dit even te vermelden. Hebt u gemakkelijk een koortslip, dan raden wij u aan om een week voor de behandeling een pillenkuur te starten. Deze kuur voorkomt dat u tijdens de behandelingen een koortslip krijgt. Vraag ons naar het precieze hoe en wat.

Wenst u uzelf mooie, volle lippen toe, waarvan je nauwelijks ziet dat ze gepigmenteerd zijn?
We doen het goed en vakkundig. Het resultaat is supernaturel.

Prijzen van de behandelingen

LipLiner €  299,-   (strakke liplijn )
Lippen ingeschaduwd €  375,-  ( geschaduwde lipliner voor natuurlijk effect )
Full lips €  435,-  ( inkleuren van de hele lippen )

Maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Speciale prijs definitief ontharen

Speciale prijs definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels of ingegroeide haartjes meer? Dat kan! Start nu met IPL behandelingen zodat u volgende zomer geen last meer heeft van overtollig lichaamshaar en gewoon zorgeloos kan genieten in de zon. 

Lees meer