Behandelingen & merken

Beauty op maat

Onze huidspecialistes nodigen u uit hardop te dromen. Als we ergens goed in zijn, is het in luisteren. Elk mens is anders en onze expertise reikt ver: het woord ‘standaardbehandeling’ komt dan ook niet in ons woordenboek voor. We vertalen elke behoefte in op maat gesneden huidverzorging. Hier krijgt u de kuur, de schoonheidsbehandeling die perfect bij uw huid past.

Huidverbetering, een strakkere huid, een mooi verzorgde huid en totale ontspanning!

Dit zijn goede redenen voor een bezoek aan Beauty Instituut Marielle. Bij ons kunt u rekenen op specialistische, resultaatgerichte behandelingen in een relaxte sfeer.

Voor elk type huid, voor elk budget bieden wij een passend merk. En zijn er huidproblemen, dan vinden we de juiste oplossing.

Zes kwaliteitsmerken

Wij voeren de volgende 6 topmerken: FORLLE’D, SENSAI, PCAskin, DR.K, ME LINE en PAYOT. We selecteren uitsluitend merken waarvan de behandelingen uitblinken qua resultaat, doen wat ze beloven, en elk merk heeft een kenmerkende behandelmethode. Doordat we met pure producten werken is de kans op allergie zo goed als nihil.

 Let wel: Beauty Instituut Marielle is geen wonderdokter!

Het doet ertoe wat u eet, hoe u leeft, hoe u de huid verzorgt. Hoe u leeft, straalt u uit!  Wij koesteren uw huid en we doen er alles aan om haar in topconditie te krijgen, maar alleen samen kunnen we wonderen verrichten. Hoe beter u het totaaladvies van onze huidspecialistes opvolgt, hoe sneller u resultaat zal zien.