SENSAI voor een zijdezachte, onberispelijke huid

SENSAI, ultiem door het gebruik van zijde
Dat een perfecte huid net zo gaaf is als zijde, is de bedrijfsfilosofie van het Japanse SENSAI. Dit merk is de absolute favoriet van al onze schoonheidsspecialistes, dankzij het kostbare Koishimaru-zijde. Dat is een vezel met een eindeloos hydraterende kracht. Door zijde via crèmes, lotions en peelings in te masseren, wordt uw huid zijdezacht, gezond en stralend.

Wenst u de top qua huidverzorging, kies SENSAI. SENSAI gaat huidveroudering tegen
Het is er om symptomen van huidveroudering uit te stellen. Denk hierbij aan: rimpeltjes, fijne lijntjes, elasticiteitsvermindering en verkleuring. SENSAI verbetert de natuurlijke afweer van de huid en het doet lijntjes en rimpeltjes vervagen. Door het gebruik van SENSAI ziet de huid er al snel weer glad, egaal, strak en stevig uit.

SENSAI is het meest exclusieve merk dat we voeren. Elke gebruiker zweert erbij omdat:

 • SENSAI huidveroudering zeer succesvol tegengaat.
 • Het merk gebruikmaakt van rustgevende aroma’s en milde ingrediënten.
 • Het iedereen een onberispelijke zijdezachte huid bezorgt.

SENSAI Beauty Treatment
Een schoonheidsbehandeling met SENSAI is een oriëntaalse ervaring. SENSAI mixt oosterse massage- technieken – bijvoorbeeld de techniek shiatsu – met westerse massagetechnieken. De beauty treatments van SENSAI zijn een sensatie voor zowel lichaam als geest. Terwijl de luxueuze producten uw huid glanzend mooi en zijdezacht maken, ervaart u een diepe, heilzame ontspanning.

Koishimaru-zijde
SENSAI is zo heilzaam omdat het Koishimaru-zijde aan zijn beautyproducten heeft toegevoegd. Deze zijde, de meest bijzondere soort van Japan, is zo speciaal dat ze vroeger was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Koishimaru-zijde heeft een geweldig hydratatievermogen en het stimuleert de productie van hyaluronzuurdat ervoor zorgt dat de huid jong, veerkrachtig en gezond blijft.

Wat doet zijde precies met de huid? Zijde toevoegen aan uw huidverzorging:

 • verfijnt en vernieuwt de huidstructuur,
 • maakt de huid zacht en sterk,
 • verhoogt de vochtopname,
 • stimuleert de productie van hyaluronzuur,
 • geeft een jonge, gezonde en zeer verzorgde uitstraling.

Voor welke huid?
SENSAI maakt de huid van elke vrouw mooier. Het is een ultiem huidverzorgingsproduct dat inspeelt op de huidverzorgingsbehoeften van elk individu.

Nog drie kenmerken van SENSAI:

 • Het werkt holistisch.
 • Het werkt op celniveau en prikkelt alle zintuigen.
 • De reiniging en verzorging is gebaseerd op het begrip Saho, dat staat voor double cleansing, double moisturizing, double application. Door alle stappen dubbel toe te passen, wordt uw huid per direct mooier en zachter.

Wat kost de SENSAI-schoonheidsbehandeling?

 • De behandeling van 60 minuten kost € 72,50 (alleen gelaatsverzorging).
 • De behandeling van 90 minuten kost € 105,- (gelaat, decolleté en schouders). (prijzen zijn inclusief epileren, exclusief harsen)

Hebt u interesse in de oriëntaalse ervaring die SENSAI is, maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Award winning en geliefd bij de sterren!

Wilt u echt iets laten doen aan uw huid(probleem) of uw huid weer laten stralen? !QMS Medicosmetics Nederland is het award winning merk wat u kan helpen! De verschillende behandelmethodes van !QMS hebben al vele spectaculaire effecten bereikt. Het is niet voor niets...

Lees meer

Detoxen, afvallen en een stralende huid!

Met de K-Bio-Kuur van Beautyinstituut Marielle wordt uw lichaam in slechts 3 weken tijd op een gezonde manier ge-reset. Na deze kuur voelt u zich veel fitter, bent u slanker (4 tot 8 kilo) en heeft u weer een stralende huid! Een prachtig resultaat na 21 dagen! Start...

Lees meer

Nr. 1 make-up merk bijna verkrijgbaar!

Vorige week zijn wij uitgenodigd voor een exclusieve VIP dag van ARTDECO cosmetics. Dit is het nummer 1 merk in Duitsland en verslaat glansrijk luxe merken zoals Chanel, Dior en Mac. De beste kwaliteit voor een hele betaalbare prijs! Vanaf 18 maart verkrijgbaar bij...

Lees meer