Payot verenigt klassieke elegantie en modern comfort

Voor ons is Payot het merk dat we al 30 jaar trouw zijn: we zijn dit instituut ermee begonnen
Payot heeft een groot aantal lijnen met heerlijk geurende producten, geschikt voor elk huidtype. De crèmes verzachten en kalmeren de huid en bevatten alle ingrediënten en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om er gezond, egaal en helder stralend uit te zien.

Payot is gemaakt door een arts, toch is het een echt schoonheidsmerk
Het is – zo beweren wij altijd – verzorging met een geneeskundige inslag. Veel vrouwen die gevoelig zijn voor allergieën kiezen voor Payot omdat het zeer huidvriendelijk is. Voor elk type huid is er een verzorgende serie.

Naast een zonverzorgingslijn bestaat het Payot-assortiment uit 10 verzorgende series, elk met een eigen, typerende werking:
1. Les Hydro-Nutritives: gaat vochtverlies in de huid tegen.
2. Les Purifiantes: helpt de talgproductie te reguleren en bestrijdt onzuiverheden.
3. Les Sensitives: vermindert de overgevoeligheid van de huid en herstelt de huid.
4. Perform lift: herstructureert, verstevigt en werkt liftend op de huid.
5. Techni liss: vult diepere rimpels op en verjongt de huid.
6. Dr. Payot solution: eerste hulp bij alle huidproblemen.
7. Les Whites: corrigeert pigment en donkere vlekken.
8. My Payot: geeft de huid energie wanneer nodig.

Behalve de hierboven beschreven verzorgingslijnen is er nog een lichaamsverzorgingserie en de verwenserie ‘Payot Spa’. Bij Beauty Instituut Marielle vindt u ze allemaal.

De vrouw achter het merk
Dokter Nadia Payot is een uit Rusland afkomstige dermatologe. Deze bijzondere vrouw is een rasechte onderneemster. Nadia Payot richtte het instituut Payot op in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen er nog amper een carrière was weggelegd voor vrouwen.

42 stappen-massage
Achter Payot schuilt een holistische filosofie van schoonheidsverzorging. Het merk is parabeen- en kleurstofvrij en de massagebehandeling is een genot voor alle zintuigen. Nadia Payot was weg van dans, het is daarom niet verwonderlijk dat zij haar massage als een choreografie heeft ontworpen. De 42 gebaren die de Payot-behandeling kenmerken zijn technisch gezien perfect. Ze volgen elkaar nauwkeurig op en het geheel is heel ritmisch en harmonisch.

Kenmerken schoonheidsbehandeling Payot

  • De schoonheidsbehandeling van Payot is eindeloos.
  • Ze schenkt u een compleet, diep en blijvend gevoel van welbehagen.
  • Een behandeling duurt 60 minuten of 90 minuten.
  • De prijs varieert van 65,00 euro tot 89,50 euro. (prijzen zijn inclusief epileren, exclusief harsen)

Wat doen de verzorgingsproducten van Payot?
De werking per lijn is heel verschillend. Zo krijgt u van ‘Les Hydro-Nutritives’ een zachte huid met een frisse, stralende teint. ‘Les Purifiantes’ maakt de huid minder vet en daarmee ook matter. ‘Les Sensitives’ verhoogt de weerstand van de huid en het verzacht en kalmeert haar. De ‘Perform lift’ verstevigt de huid niet alleen, het verbetert ook de contouren.

In onze schoonheidssalon krijgt u van ons een gratis advies over welke verzorgingslijn het beste aansluit bij uw huidtype en uw schoonheidsbehoeften. Maak een afspraak voor een gratis advies.

Nieuws

 

Award winning en geliefd bij de sterren!

Wilt u echt iets laten doen aan uw huid(probleem) of uw huid weer laten stralen? !QMS Medicosmetics Nederland is het award winning merk wat u kan helpen! De verschillende behandelmethodes van !QMS hebben al vele spectaculaire effecten bereikt. Het is niet voor niets...

Lees meer

Detoxen, afvallen en een stralende huid!

Met de K-Bio-Kuur van Beautyinstituut Marielle wordt uw lichaam in slechts 3 weken tijd op een gezonde manier ge-reset. Na deze kuur voelt u zich veel fitter, bent u slanker (4 tot 8 kilo) en heeft u weer een stralende huid! Een prachtig resultaat na 21 dagen! Start...

Lees meer

Nr. 1 make-up merk bijna verkrijgbaar!

Vorige week zijn wij uitgenodigd voor een exclusieve VIP dag van ARTDECO cosmetics. Dit is het nummer 1 merk in Duitsland en verslaat glansrijk luxe merken zoals Chanel, Dior en Mac. De beste kwaliteit voor een hele betaalbare prijs! Vanaf 18 maart verkrijgbaar bij...

Lees meer