Forlle’d: non-invasieve huidverjonging uit Japan! 

Nobelprijswinnaar!
Forlle’d is een hightech professionele cosmeceutical uit Japan: de marktleider in anti-aging en huidverbetering. Forlle’d  kan als enigste merk ter wereld zeggen dat ze een nobelprijs hebben gewonnen. De wetenschappers van Forlle’d hebben het laagmoleculair hylaluronzuur ontwikkeld, wat betekent dat het tot 5 Nano verkleind is zodat het mogelijk is de huid barrière te doordringen en in de dermis komt. Dit is de huidlaag waar de celdeling plaatsvindt. Hierdoor wordt vochtverlies voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De negatieve invloeden van buitenaf worden verminderd en het is zeer effectief als anti- oxydant.

Forlle’d producten bevatten laagmoleculaire werkstoffen. De combinaties van diverse werkstoffen zijn in staat de huid te verjongen op cellulair niveau zonder injecties. Unieke samenstellingen uit deze werkstoffen stimuleren de celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid. De weerstand van de huid wordt hoger, de cellen zijn beter beschermd tegen irriterende stoffen en allergenen, het mineralengehalte van de huid wordt hoger terwijl de genezing van de huid wordt gestimuleerd.

Epigenetica
Dit is wat je tegenwoordig veel hoort in de media. De huid is een orgaan en ademt alle negatieve invloeden van buitenaf in of neemt het op van binnenuit. Denk hierbij aan zonschade, milieuvervuiling of verkeerde voeding. Ter bescherming van deze negatieve invloeden van buitenaf heeft Forlle’d een geïoniseerd laagmoleculair platinumextract ontwikkeld dat alle schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen kan neutraliseren. Hierdoor wordt er een natuurlijke bescherm barrière over de huid gelegd met gepatenteerde ceramiden die een nagenoeg identieke werking hebben als menselijke cellen. Door deze in water oplosbare barrière die vochtverlies tegengaat waardoor de cellen van de bovenste huidlaag, de epidermis, intact blijven.

Bewezen anti-aging effecten en verbetering van de huidstructuur

  • Tot 96% hydratatie van de huid – De huid neemt tot 96% meer vocht op na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 40% vermindering van rimpels – Rimpels verminderen tot 40% na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 55% huidelasticiteit – De stevigheid en elasticiteit van de huid laten een verbetering zien van 55% na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 35% afname van erytheem – Roodheid van huiderytheem was na 2 maanden verminderd tot 35%.


Wat kost een behandeling? 

  • Kennismakingsbehandeling van 40 minuten, meet & treat kost € 69,-*
  • Forlle’d behandeling 75 minuten afhankelijk welke werkstoffen we gebruiken vanaf € 89,-*
  • Forlle’d behandeling 90 minuten kost € 129.-*

* al deze prijzen zijn inclusief epileren exclusief harsen en make up.

Nieuwsgierig naar deze fantastische behandelingen met echt wetenschappelijk bewezen zijn vanwege de nobelprijs die men gewonnen heeft? Bel of maak online een afspraak.

 

Nieuws

 

Wij bezorgen uw beauty producten graag aan huis!

Wij bezorgen uw beauty producten graag aan huis!

Ook in deze tijd helpt en adviseert het team van Beautyinstituut Marielle u graag! Daarom sturen wij uw favoriete huidverzorgingsproducten en/of make-up graag naar u op.  Dus is uw favoriete product op? Laat het ons weten via info@beautyinstituutmarielle.nl of 0167-565209.

Lees meer
Sensationele SENSAI weken!

Sensationele SENSAI weken!

De komende twee weken ontvang je bij Beautyinstituut Marielle bij aankoop van 2 Sensai producten een luxe gift cadeau t.w.v. € 55,-!  Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op alle Sensai producten. Aanbiedingen lopen van maandag 16 t/m vrijdag 27 maart. Ken jij...

Lees meer
Exclusieve SENSAI Workshop

Exclusieve SENSAI Workshop

Vrijdag 20 maart kan je bij Beautyinstituut Marielle GRATIS deelnemen aan de exclusieve Sensai Workshop All About Eyes. Onder leiding van de Sensai specialist ontdek je de laatste trends en krijg je tips & tricks voor stralende lente make-up! 20 maart van 14:00...

Lees meer

Onze merken