Forlle’d: non-invasieve huidverjonging uit Japan! 

Nobelprijswinnaar!
Forlle’d is een hightech professionele cosmeceutical uit Japan: de marktleider in anti-aging en huidverbetering. Forlle’d  kan als enigste merk ter wereld zeggen dat ze een nobelprijs hebben gewonnen. De wetenschappers van Forlle’d hebben het laagmoleculair hylaluronzuur ontwikkeld, wat betekent dat het tot 5 Nano verkleind is zodat het mogelijk is de huid barrière te doordringen en in de dermis komt. Dit is de huidlaag waar de celdeling plaatsvindt. Hierdoor wordt vochtverlies voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De negatieve invloeden van buitenaf worden verminderd en het is zeer effectief als anti- oxydant.

Forlle’d producten bevatten laagmoleculaire werkstoffen. De combinaties van diverse werkstoffen zijn in staat de huid te verjongen op cellulair niveau zonder injecties. Unieke samenstellingen uit deze werkstoffen stimuleren de celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid. De weerstand van de huid wordt hoger, de cellen zijn beter beschermd tegen irriterende stoffen en allergenen, het mineralengehalte van de huid wordt hoger terwijl de genezing van de huid wordt gestimuleerd.

Epigenetica
Dit is wat je tegenwoordig veel hoort in de media. De huid is een orgaan en ademt alle negatieve invloeden van buitenaf in of neemt het op van binnenuit. Denk hierbij aan zonschade, milieuvervuiling of verkeerde voeding. Ter bescherming van deze negatieve invloeden van buitenaf heeft Forlle’d een geïoniseerd laagmoleculair platinumextract ontwikkeld dat alle schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen kan neutraliseren. Hierdoor wordt er een natuurlijke bescherm barrière over de huid gelegd met gepatenteerde ceramiden die een nagenoeg identieke werking hebben als menselijke cellen. Door deze in water oplosbare barrière die vochtverlies tegengaat waardoor de cellen van de bovenste huidlaag, de epidermis, intact blijven.

Bewezen anti-aging effecten en verbetering van de huidstructuur

  • Tot 96% hydratatie van de huid – De huid neemt tot 96% meer vocht op na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 40% vermindering van rimpels – Rimpels verminderen tot 40% na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 55% huidelasticiteit – De stevigheid en elasticiteit van de huid laten een verbetering zien van 55% na 2 maanden dagelijks gebruik.
  • Tot 35% afname van erytheem – Roodheid van huiderytheem was na 2 maanden verminderd tot 35%.


Wat kost een behandeling? 

  • Kennismakingsbehandeling van 40 minuten, meet & treat kost € 69,-*
  • Forlle’d behandeling 75 minuten afhankelijk welke werkstoffen we gebruiken vanaf € 89,-*
  • Forlle’d behandeling 90 minuten kost € 129.-*

* al deze prijzen zijn inclusief epileren exclusief harsen en make up.

Nieuwsgierig naar deze fantastische behandelingen met echt wetenschappelijk bewezen zijn vanwege de nobelprijs die men gewonnen heeft? Bel of maak online een afspraak.

 

Nieuws

 

De expert in huidverjonging: Forlle’d!

De expert in huidverjonging: Forlle’d!

Forlle’d is het enigste merk wereldwijd met een nobelprijs. En dit is niet voor niets! Met de unieke technologie kunnen ze het molecuul van hyaluronzuur dusdanig verkleinen dat het opgenomen wordt in de dermis, waardoor het meteen collageen en elastine aanmaakt. Dit...

Lees meer
5 weken lang haarvrij!

5 weken lang haarvrij!

Wilt u ook zorgeloos genieten deze zomer? Laat u dan door één van onze experts waxen met de beste LYCON wax. Na een behandeling voelt de huid direct glad en zacht aan en bent u maar liefst 5 weken volledig haarvrij. Met waxen heeft u geen last meer van stoppels of een...

Lees meer

Onze merken