Clarins: trendy, natuurlijk en exclusief

Clarins: trendy, natuurlijk en exclusief
Clarins is een trendy merk met natuurlijke producten De schoonheidsproducten van Clarins kalmeren de huid en verzorgen haar prachtig. Ze zijn verrijkt met plantenextracten, wat maakt dat de verzorgingslijnen naar de zuiverste bloemen geuren. Clarins geeft u een stevige en strakke huid; mooie, gladde gelaatstrekken; en een frisse, stralende kleur.

TRI ACTIVE SALON
Al onze schoonheidsspecialistes zijn opgeleid bij Clarins in Parijs en Beauty Instituut Marielle is een van de weinige salons in Nederland die door Clarins tot TRI Active salon is verkozen, hiervan zijn er slechts 8 in Nederland.

Verzorgingslijn voor elk huidtype
Van ontspanning tot huidverbetering en huidversteviging, van anti-aging tot problemen met pigment of acne: Clarins heeft een verzorgingslijn voor elk huidtype. Er is een lijn voor mannen en vrouwen en in onze salon vindt u ook make-up van Clarins. Deze is zeer geschikt voor de gevoelige huid. U zult het merk nooit op het gebruik van chemicaliën betrappen, al wat u ruikt zijn plantenextracten.

Clarins-schoonheidsbehandeling: massage met aangepaste oliën
Kent u onze Clarins-schoonheidsbehandeling? Dat is een intensief verzorgende treat die uw huid zacht, strak, mooi en stralend maakt. De behandeling is héérlijk! Het is een vorm van lymfedrainage, bindweefselmassage en een shiatsumassage ineen. Zestig of negentig minuten lang masseren we de warme aromatische oliën op een speciale manier in.

Puur natuur
Clarins combineert de principes van aromatherapie en kruidentherapie. Bij een behandeling komt nooit een apparaat kijken: we werken puur met onze handen. Het gebruik van apparaten is tegen de principes van het merk. ‘Een apparaat voelt niet wat een huid voelt’, zo zeggen ze in Parijs.

Wat doet de Clarins-schoonheidsbehandeling?
De werking is zeer effectief, gaat diep. Na afloop lijkt het alsof u een natuurlijke facelift hebt gehad. Uw gezicht ziet er rustig en ontspannen uit. De huid voelt strak, gelift en stevig aan en u hebt een mooie gezonde kleur.

Wat kost de Clarins-schoonheidsbehandeling?

  • De Clarins-behandeling van 60 minuten kost € 65,-.
  • De TRI Active-behandeling van 90 minuten kost € 99,50. (prijzen zijn inclusief epileren, exclusief harsen)

Hebt u interesse in een behandeling met Clarins, bel ons voor een afspraak.

Nieuws

 

Winnaar Sensai behandeling!

Wauw.. wat leuk om te zien dat zoveel mensen kans willen maken op de ontspannende én verzorgende SENSAI schoonheidsbehandeling bij Beauty Instituut Marielle!

Lees meer