Pedicure: soepele voeten met prachtig gelakte teennagels

Stralende voeten zijn een lust voor het oog
Een mooi verzorgde vrouwenvoet met diepgekleurde teennagels, gehuld in een open zomers schoentje of teenslipper valt iedereen op. Het is o zo vrouwelijk. Wat aandacht voor de voet is elk moment op zijn plaats. Vergeet niet dat uw voeten het lichaam de hele dag door torsen, dag in, dag uit. Jaar in, jaar uit.

Pedicure is er niet alleen om mooi te zijn
Veel mensen denken bij een pedicure aan een luxe behandeling, maar geloof ons, voetverzorging voorkomt eeltvorming en pijnlijke aandoeningen zoals likdoorns of ingroeiende nagels. Met professionele voetverzorging kunt u dit soort kwellingen voorkomen. Onze pedicure houdt uw voeten gezond, het maakt mooi en werkt verlossend.

Roxana Vermunt is onze vaste pedicure

 • Zij voert de pedicure met uiterste precisie uit.
 • Haar verzorging voorkomt de vorming van likdoorns en eelt.
 • Geen enkele oneffenheid of velletje ontgaat haar vakkundige blik.
 • Ze verzorgt droge voeten tot ze zacht en soepel aanvoelen.
 • En u loopt de deur uit met de mooiste nagels die er bestaan.

Lang plezier van gelkleuren
French gel, dat zijn gelnagels op de tenen. Als er iets op dit moment hot is, is het dat. In een open zomerschoen of tijdens de yogales trekken uw voeten er vast en zeker de aandacht mee. Van gelkleuren op teennagels hebt u heel lang plezier. De nagels blijven een paar weken diepgekleurd, want teennagels groeien veel langzamer dan de nagels van de handen.

Trakteer uzelf op prachtig verzorgde teennagels:

 • Gellak is verkrijgbaar in vele, vele kleuren.
 • Colourgel op de tenen kost 25 euro.
 • French gel op de tenen kost 30 euro.

Pedix Feet: exclusieve, holistische verzorgingslijn voor benen en voeten
Voor de pedicure werken we, net zoals bij de manicure, met de producten van Alessandro. Misschien hebt u al eens gehoord van de Pedix Feet? Pedix feet is een exclusieve huidvriendelijke verzorgingslijn voor benen en voeten. Het is een holistische lijn met helende krachten afkomstig uit de zee. De behandeling is pure welness, u doet er uw lichaam en geest een groot plezier mee.

Marina Vital Complex
Alle producten van Pedix Feet zijn verrijkt met het Marina Vital Complex dat alle voedingsstoffen van de spirulina, een zoutwateralg, bevat. Spirulina is rijk aan vitaminen, proteïnen, aminozuren en enzymen. Andere bestanddelen in de voetverzorgingslijn van Alessandro zijn: aromatische oliën, zeezouten en plantaardige extracten. Deze verwennen, revitaliseren en beschermen de huid.

Detoxbehandeling
Onze pedicure Roxana maakt ruwe en droge voeten soepel en zacht. Behalve dat zij uw voeten ontdoet van eelt en likdoorntjes, kan zij ze ook een heerlijke detoxbehandeling geven. De zuiverende producten van Pedix Feet werken op verschillende voetreflexpunten, wat maakt dat uw lichaam zichzelf zuivert. Onze detoxbehandeling werkt zeer verkwikkend en geeft energie.

 • Eerst verwennen we uw voeten met een dieptereinigend voetbad.
 • Daarna volgt een aromatische peeling die uw voeten laat stralen.
 • Tot slot activeren we uw voeten met een verlichtend, intensief masker vol voedzame ingrediënten.

Wat kost voetverzorging?

 • Een pedicure kost 29,50 euro.
 • Een detoxbehandeling kost 17,50 euro.

Laat uw voeten en teennagels door ons beschermen en verzorgen
Wij maken ze graag mooi en lakken uw nagels in de door u gewenste kleur. Maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Award winning en geliefd bij de sterren!

Wilt u echt iets laten doen aan uw huid(probleem) of uw huid weer laten stralen? !QMS Medicosmetics Nederland is het award winning merk wat u kan helpen! De verschillende behandelmethodes van !QMS hebben al vele spectaculaire effecten bereikt. Het is niet voor niets...

Lees meer

Detoxen, afvallen en een stralende huid!

Met de K-Bio-Kuur van Beautyinstituut Marielle wordt uw lichaam in slechts 3 weken tijd op een gezonde manier ge-reset. Na deze kuur voelt u zich veel fitter, bent u slanker (4 tot 8 kilo) en heeft u weer een stralende huid! Een prachtig resultaat na 21 dagen! Start...

Lees meer

Nr. 1 make-up merk bijna verkrijgbaar!

Vorige week zijn wij uitgenodigd voor een exclusieve VIP dag van ARTDECO cosmetics. Dit is het nummer 1 merk in Duitsland en verslaat glansrijk luxe merken zoals Chanel, Dior en Mac. De beste kwaliteit voor een hele betaalbare prijs! Vanaf 18 maart verkrijgbaar bij...

Lees meer

Onze merken