Nagelstyling voor prachtig verzorgde nagels

Mooi verzorgde handen en kleurrijk gelakte nagels zijn vrouwelijk en sexy
Onze nagelstylistes houden ervan uw nagels uitmuntend te verzorgen. We werken met producten die de natuurlijke nagel beschermen, verstevigen en verfraaien.

Wenst u de fraaiste manicure?

  • We bezorgen u de allermooiste nagels.
  • U kunt kiezen tussen gel of acryl.
  • De door u gekozen kleur brengen we perfect aan.

French manicure
De French manicure is bedoeld om de nagels zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Het bovenste randje van de nagel wordt tijdens deze behandeling extra wit gemaakt. De witte halve maan wordt bij de French manicure getekend. Hebt u korte nagels? Geen probleem, ook in dat geval lukt de French manicure prima.

Gel of acryl kunstnagels
Door kunstnagels te plaatsen verkrijgt u in één behandeling de voor u ideale lengte van uw nagels. Dat geldt voor zowel de handen als de tenen. Onze nagelstylistes werken met gel- en acrylnagels.

Wat is het verschil tussen gel- en acrylnagels?
Acryl is harder dan gel. Gebeurt er iets met de nagel omdat u die toevallig hard stoot, dan kunt u het probleem zo wegvijlen. Bij gel kan dat niet. Gel is zachter, de nagel geeft iets meer mee. Gel is in verschillende kleuren leverbaar en hoeft in principe niet meer gelakt te worden.

Meer verschillen op een rij:

  • Gel ziet er natuurlijk uit dan acryl.
  • Gel is en voelt flexibel, acryl is zeer hard.
  • Gel glanst harder dan acryl.
  • Gel moet uitharden onder een lamp, acryl niet.
  • Acryl hecht zich muurvast aan uw nagel, vaster dan gel.
  • Acryl is sneller aan te zetten dan gel.

Gel of acryl, wat is het advies van onze nagelsstylistes?
Hebt u last van nagels die snel scheuren of splijten, dan raden we acrylnagels aan.
Hebt u daar geen last van, dan is de keuze een kwestie van voorkeur, van smaak.

Bekijk het lijstje met verschillen hierboven en vraag u af: wat weegt voor mij het zwaarst? Zie ik graag nagels met een prachtige glans? Wil ik dat mijn nagels muurvast zitten en hard zijn als steen? Of wil ik ze juist flexibeler, zachter?

Komt u er niet uit, maak dan een afspraak met onze nagelstylistes. Zij adviseren u graag en kunnen aan de hand van de kwaliteit en conditie van uw nagels exact beoordelen of u beter af bent met gel, dan wel acryl.

Reken op mooi gelakte, glanzende visitekaartjes die tegen een stootje kunnen.

U hebt van nature al prachtige nagels? 
Niet iedereen is beter af met kunstnagels, want sommige nagels zijn van nature al mooi genoeg. Wilt u uw natuurlijke nagels verwennen of goed verzorgen, dan kunt bij Beauty Instituut Marielle terecht voor: een manicure of spa manicure, nagelversteviging, nagels lakken en French manicure.

En houdt u er niet van om nagels te lakken, ook dan kunnen we veel voor u betekenen
We kunnen de natuurlijke hand- en/of teennagels verfraaien en nog sterker maken.
U gaat naar huis met glanzende nagels en advies over hoe u ze thuis het beste verzorgt.

Maak nu een afspraak

Nieuws

 

Nooit meer zweten!

Wist u dat cosmetisch arts Dr. Babak ook iets kan doen aan overmatig transpireren? De MiraDry is een permanente oplossing en geeft direct resultaat. Het bestrijdt zweet, geur en haar in de oksel. 

Lees meer

Hoera 35 jaar!

Vandaag bestaat Beautyinstituut Marielle maar liefst 35 jaar! Al 35 jaar is onze salon een begrip in Steenbergen en ver daarbuiten!

Lees meer

Wij zijn er weer om uw huid te herstellen!

Het team van Beauty Instituut Marielle is terug van vakantie en is weer vol energie aan de slag gegaan! Onze huid kan na deze warme periode wel een oppepper gebruiken. De QMS zuurstofbehandeling herstelt meteen de huid die tijdens de warme zomerdagen veel heeft...

Lees meer

Onze merken