Nagelstyling voor prachtig verzorgde nagels

Mooi verzorgde handen en kleurrijk gelakte nagels zijn vrouwelijk en sexy
Onze nagelstylistes houden ervan uw nagels uitmuntend te verzorgen. We werken met producten die de natuurlijke nagel beschermen, verstevigen en verfraaien.

Wenst u de fraaiste manicure?

  • We bezorgen u de allermooiste nagels.
  • U kunt kiezen tussen gel of acryl.
  • De door u gekozen kleur brengen we perfect aan.

French manicure
De French manicure is bedoeld om de nagels zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Het bovenste randje van de nagel wordt tijdens deze behandeling extra wit gemaakt. De witte halve maan wordt bij de French manicure getekend. Hebt u korte nagels? Geen probleem, ook in dat geval lukt de French manicure prima.

Gel of acryl kunstnagels
Door kunstnagels te plaatsen verkrijgt u in één behandeling de voor u ideale lengte van uw nagels. Dat geldt voor zowel de handen als de tenen. Onze nagelstylistes werken met gel- en acrylnagels.

Wat is het verschil tussen gel- en acrylnagels?
Acryl is harder dan gel. Gebeurt er iets met de nagel omdat u die toevallig hard stoot, dan kunt u het probleem zo wegvijlen. Bij gel kan dat niet. Gel is zachter, de nagel geeft iets meer mee. Gel is in verschillende kleuren leverbaar en hoeft in principe niet meer gelakt te worden.

Meer verschillen op een rij:

  • Gel ziet er natuurlijk uit dan acryl.
  • Gel is en voelt flexibel, acryl is zeer hard.
  • Gel glanst harder dan acryl.
  • Gel moet uitharden onder een lamp, acryl niet.
  • Acryl hecht zich muurvast aan uw nagel, vaster dan gel.
  • Acryl is sneller aan te zetten dan gel.

Gel of acryl, wat is het advies van onze nagelsstylistes?
Hebt u last van nagels die snel scheuren of splijten, dan raden we acrylnagels aan.
Hebt u daar geen last van, dan is de keuze een kwestie van voorkeur, van smaak.

Bekijk het lijstje met verschillen hierboven en vraag u af: wat weegt voor mij het zwaarst? Zie ik graag nagels met een prachtige glans? Wil ik dat mijn nagels muurvast zitten en hard zijn als steen? Of wil ik ze juist flexibeler, zachter?

Komt u er niet uit, maak dan een afspraak met onze nagelstylistes. Zij adviseren u graag en kunnen aan de hand van de kwaliteit en conditie van uw nagels exact beoordelen of u beter af bent met gel, dan wel acryl.

Reken op mooi gelakte, glanzende visitekaartjes die tegen een stootje kunnen.

U hebt van nature al prachtige nagels? 
Niet iedereen is beter af met kunstnagels, want sommige nagels zijn van nature al mooi genoeg. Wilt u uw natuurlijke nagels verwennen of goed verzorgen, dan kunt bij Beauty Instituut Marielle terecht voor: een manicure of spa manicure, nagelversteviging, nagels lakken en French manicure.

En houdt u er niet van om nagels te lakken, ook dan kunnen we veel voor u betekenen
We kunnen de natuurlijke hand- en/of teennagels verfraaien en nog sterker maken.
U gaat naar huis met glanzende nagels en advies over hoe u ze thuis het beste verzorgt.

Maak nu een afspraak

Nieuws

 

Award winning en geliefd bij de sterren!

Wilt u echt iets laten doen aan uw huid(probleem) of uw huid weer laten stralen? !QMS Medicosmetics Nederland is het award winning merk wat u kan helpen! De verschillende behandelmethodes van !QMS hebben al vele spectaculaire effecten bereikt. Het is niet voor niets...

Lees meer

Detoxen, afvallen en een stralende huid!

Met de K-Bio-Kuur van Beautyinstituut Marielle wordt uw lichaam in slechts 3 weken tijd op een gezonde manier ge-reset. Na deze kuur voelt u zich veel fitter, bent u slanker (4 tot 8 kilo) en heeft u weer een stralende huid! Een prachtig resultaat na 21 dagen! Start...

Lees meer

Nr. 1 make-up merk bijna verkrijgbaar!

Vorige week zijn wij uitgenodigd voor een exclusieve VIP dag van ARTDECO cosmetics. Dit is het nummer 1 merk in Duitsland en verslaat glansrijk luxe merken zoals Chanel, Dior en Mac. De beste kwaliteit voor een hele betaalbare prijs! Vanaf 18 maart verkrijgbaar bij...

Lees meer

Onze merken