Vol zelfvertrouwen na medische pigmentatie

Nauwkeurige en perfecte reconstructie
Medische pigmentatie is iets anders dan cosmetische pigmentatie. Is het bij cosmetische pigmentatie de bedoeling dat de pigmentatie opvalt, bij medische pigmentatie is het dat juist niet. De pigmenten hebben daar een meer camouflerende functie en er wordt een andere techniek gebruikt.

Wanneer u aan medische pigmentatie moet denken?
In de volgende gevallen is het echt een uitkomst:

 • Tepel- en tepelhofreconstructie na een borstreconstructie.
 • Camouflage van littekens door brandwonden, een ongeluk, facelift of operatie.
 • Camouflage na het corrigeren van schisis.
 • Pigmentatie bij gesegmenteerde vitiligo.
 • Het nabootsen van hoofdhaar na een haartransplantatie.
 • Via wenkbrauwen meer uitdrukking geven aan het gezicht bij alopecia areata

Mooi en natuurlijk eindresultaat
Bij medische pigmentatie worden er verschillende camouflerende kleuren pigment in de huid aangebracht.
Dat gebeurt in delen. Bij Beauty Instituut Marielle bouwen we de invulling langzaam op, zodat het eindresultaat er heel mooi en natuurlijk uit komt te zien. In overleg werken we toe naar het fraaiste resultaat.

Zoekt u een beautyinstituut waarin u echt vertrouwen kunt hebben?
Bij Beauty Instituut Marielle kunt u rekenen op:

 • zorgvuldige huidanalyse,
 • de juiste pigmentkleur,
 • een betrokken specialist,
 • een naturel eindresultaat.

We doen het al ruim 25 jaar
De specialist voor medische pigmentatie bij Beauty Instituut Marielle is Marielle, de eigenaresse. Het aanbrengen van permanente make-up is haar passie. Ze doet het al 25 jaar en heeft zo’n goede reputatie dat zelfs vakgenoten in beautycentra hun klanten doorsturen. Marielle heeft oog voor schoonheid en reconstructie. Ze doet haar werk nauwkeurig en perfect, tot in het kleinste detail.

Kwaliteitslabel
Bij Beauty Instituut Marielle gebruiken we goedgekeurde, mooie pigmenten, state-of-the-artmateriaal, de laatste technieken en we hebben de NSGP A-registratie, dat is hét kwaliteitslabel voor permanente-make-upspecialisten. U bent dus in vertrouwde handen.

Hoe werkt het?
U maakt een afspraak en komt vrijblijvend langs. We nemen ruim de tijd om de mogelijkheden en het te verwachten resultaat door te spreken. Zodra u met ons door wil, stellen we een behandelplan op.

Waarom een behandelplan?
Medische pigmentatie wordt in meerdere behandelingen verricht, des te fraaier het eindresultaat. Door rustig naar het eindresultaat toe te werken kan dat zeer natuurgetrouw zijn. Per keer wordt slechts een deel van de kleuren ingebracht en tussen elke behandeling zit een pauze van 4 tot 6 weken tijd. De huid is dan volledig genezen en de vervolgbehandeling heeft het meeste impact.

Gemiddeld aantal behandelingen
Al is dit lastig, we proberen hier toch een indicatie te geven. Maar pint u zich er niet op vast, want de huid van ieder mens is verschillend: we zullen de te behandelen plek en de huid eerst moeten zien.

 • Tepel- en tepelhofreconstructie: 3 behandelingen.
 • Camouflage van littekens: 4 tot 7 behandelingen, afhankelijk van de grootte van de te behandelen plek of litteken en de structuur en kleur van uw huid.
 • Pigmentatie bij vitiligo: is op voorhand niet te voorspellen, een en ander is afhankelijk van hoe goed kleur blijft zitten.
 • Wenkbrauwen: 2 tot 3 behandelingen
 • Hoofdhaar: 4 tot 6 behandelingen

Wat kost medische pigmentatie? 
Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.

Vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar

 • We zijn erkend door de GGD. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente-make-upspecialisten stelt.
 • We zijn door de ANBOS-organisatie erkend. Bij medische pigmentatie hebt u veelal recht op een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

Hebt u nog vragen? 
Bel voor vragen en advies of maak meteen een afspraak.

Nieuws

 

Nooit meer zweten!

Wist u dat cosmetisch arts Dr. Babak ook iets kan doen aan overmatig transpireren? De MiraDry is een permanente oplossing en geeft direct resultaat. Het bestrijdt zweet, geur en haar in de oksel. 

Lees meer

Hoera 35 jaar!

Vandaag bestaat Beautyinstituut Marielle maar liefst 35 jaar! Al 35 jaar is onze salon een begrip in Steenbergen en ver daarbuiten!

Lees meer

Wij zijn er weer om uw huid te herstellen!

Het team van Beauty Instituut Marielle is terug van vakantie en is weer vol energie aan de slag gegaan! Onze huid kan na deze warme periode wel een oppepper gebruiken. De QMS zuurstofbehandeling herstelt meteen de huid die tijdens de warme zomerdagen veel heeft...

Lees meer

Onze merken