Manicure

Goed verzorgde handen en nagels zijn blikvangers.
Een frequente manicurebehandeling is geen overbodige luxe aangezien de handen de hele dag door blootstaan aan allerlei omgevingsfactoren, zoals het weer, afwasmiddelen, schoonmaakmiddelen enzovoort.

Wat is een manicure?
Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels. Het woord dat uit twee delen bestaat, komt uit het Latijn. ‘Manus’ betekent: handen. ‘Curere’ betekent: verzorgen. In landen als India kent men de manicure al 5000 jaar. Vanaf 1920 brak het door in Europa en tot op heden is de manicure zeer populair.

Tijdens de manicure verzorgen we uw handen en nagels en pakken we specifieke problemen aan. Na afloop voelen uw handen fluweelzacht aan. Ze zien er prachtig verzorgd uit en ruiken heerlijk.

Hoe verloopt een manicure?

  • Eerst vijlen we uw nagels in vorm.
  • Daarna masseren we nagelriemolie in. De nagelriemen verweken, waardoor we ze gemakkelijk terug kunnen duwen.
  • Vervolgens lakken we uw nagels. U kunt nu kiezen uit een kleurtje, een nagelverharder of het glanzend vijlen. De nagels worden altijd eerst met een basislak gelakt, gevolgd door een beschermende topcoat.
  • Een peeling daarna maakt de handen heerlijk zacht.
  • Tot slot masseren we een verzorgende crème in.

Wat kost een manicurebehandeling?
Een manicurebehandeling duurt 40 minuten en kost 32,50 euro.

Maak nu een afspraak

Nieuws

 

5 weken lang haarvrij!

5 weken lang haarvrij!

Wilt u ook zorgeloos genieten deze zomer? Laat u dan door één van onze experts waxen met de beste LYCON wax. Na een behandeling voelt de huid direct glad en zacht aan en bent u maar liefst 5 weken volledig haarvrij. Met waxen heeft u geen last meer van stoppels of een...

Lees meer
LIKE & WIN een luxe anti-aging behandeling!

LIKE & WIN een luxe anti-aging behandeling!

Yes! Wij zijn weer open! Om dat te vieren geeft Beautyinstituut Marielle een dermapen behandeling weg. De dermapen is perfect bij rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en een beschadigde huid zoals (acne)littekens.

Lees meer