Cryo 21 – cryotherapie

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie.

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0* en -10*C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8*C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood.

Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!

De behandeling duurt slechts 25 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.

Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar.

Het is het allernieuwste op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval is.

Hoe werkt het?
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Effecten o.a.:
– Bevriezing van de vetcellen
– Versteviging van de huid
– Vermindering cellulitis
– Her modelleert figuur
– Stimulering bloedsomloop
– Draineert afvalstoffen en lymfe

Is het veilig?
Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat behandeling in zijn werk.
Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we u wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we en voorfoto.

De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxt.

Na de behandeling meten we weer meteen zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6 nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen en de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Resultaten
Deze studie werd uitgevoerd door Dr Ilaria Marelli, een chirurg, gespecialiseerd in de psychologie en esthetische geneeskunde. Ze werkt al een aantal jaren in de sector van de esthetische geneeskunde en technologie toegepast op de geneeskunde.

Bij al haar patiënten waren de resultaten positief, geverifieerd door foto’s, huidplooimetingen en bloedanalyse. Ze heeft geconstateerd dat triglyceriden en cholesterol niet beïnvloed worden door cryo21. Daarom kan deze behandeling ook worden toegepast bij patiënten met een hartziekte. Na ongeveer 10 dagen behandeling observeerden ze een lichte onderhuidse ontsteking, gevormd door neutrofielen, lymfocyten en monocyten. Deze worden op natuurlijke wijze geëlimineerd in 20 dagen. Ook constateerden men een duidelijke afname van onderhuids vet en een versteviging van het huidweefsel, wat een positief effect heeft op de esthetische problemen veroorzaakt door vet en cellulitis. Patiënten verkregen een toename van huidskleur op de heupen, billen, dijen en buik. Bij enkele testpersonen was er ook sprake van een licht gewichtsverlies. De resultaten blijken al uit de eerste behandeling en worden verder geoptimaliseerd met een cyclus van 6 behandelingen.

Prijzen
Behandeling € 100, – per keer
Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u 1 behandeling cadeau!

Maak meteen je eerste afspraak!

Nieuws

 

Exclusieve uitnodiging jubileumfeest!

Trots deel ik u mede dat het alweer 35 jaar geleden is dat ik mijn schoonheidssalon startte, inmiddels uitgegroeid tot een luxe beautyinstituut met 4 kanjers van medewerksters. Maar ook dankzij u als trouwe klant is Beautyinstituut Marielle uitgegroeid tot het prachtige bedrijf wat het nu is.

Lees meer

Onze merken